STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική

Η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική

Το Sport24.gr γυρνάει πίσω το χρόνο και παρουσιάζει ποια ήταν η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική, χωρίς μάλιστα να σημειώσουν ούτε γκολ!

Μετά τον Παναθηναϊκό (0-0 με τον Παναιτωλικό), τον ΠΑΟΚ (0-0 με την Ξάνθη), τον Ολυμπιακό (ήττα με 1-0 απ' την ΑΕΛ) και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-13 και συγκεκριμένα την 27η αγωνιστική (30-31 Μαρτίου 2013) που οι 4 "μεγάλοι" απώλεσαν βαθμούς ταυτόχρονα. Μάλιστα, όπως και τώρα, έτσι και τότε οι 4 μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε γκολ. Βέβαια, με την υποσημείωση πως υπήρχε το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, το οποίο σημαίνει πως τουλάχιστον ένας απ' τους δύο θα είχε απώλεια βαθμών. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει την ήττα με 1-0 απ' τον Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής (2012/13):

Η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική

Αν θέσουμε ως... προαπαιτούμενο να μην υπάρχει μεταξύ τους "μονομαχία", τότε πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 2006-07 και συγκεκριμένα στις 29 Απριλίου του 2007. Στην 29η αγωνιστική εκείνης της χρονιάς, η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Περιστέρι απ' τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο Αλκαζάρ κόντρα στην ΑΕΛ, ενώ στο 1-1 "κόλλησε" κι ο Ολυμπιακός απέναντι στο Αιγάλεω στο "Στ. Μαυροθαλασσίτης".

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής (2006/07):

Η τελευταία φορά που οι 4 "μεγάλοι" έχασαν βαθμούς την ίδια αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στραβοπάτημα για τον Παναθηναϊκό, 0-0 με τον Παναιτωλικό
Έχανε τα άχαστα ο ΠΑΟΚ, 0-0 με την Ξάνθη
"Άσφαιρη" και η ΑΕΚ, 0-0 με τον Ηρακλή
ΑΕΛ από ατσάλι, 1-0 τον Ολυμπιακό
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ