STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η συγγνώμη του Αλαφούζου

Η συγγνώμη του Αλαφούζου
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Στο ξεκίνημα του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας (2/3), ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε το λόγο και ζήτησε συγγνώμη για συγκεκριμένα πράγματα που ανέφερε στη σαββατιάτικη (28/2) συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Προτού ξεκινήσει το ΔΣ της Superleague τη Δευτέρα (2/3), ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε συγγνώμη για κάποιες από τις δηλώσεις που έκανε το περασμένο Σάββατο, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε.

Είχε επισημάνει: "Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και κάποιες άλλες ομάδες, 6-7, θα μπορούσαμε να έχουμε φτιάξει ένα δικό μας πρωτάθλημα, που να μην έχει σχέση με την UEFA. Ας τους αφήσουμε να παίζουν με τον Πλατανιά, με τον Εργοτέλη, ή τον Τύρναβο που μιλάνε τώρα τελευταία με τα κινέζικα τηλέφωνα".

Στο περιθώριο του ΔΣ της Δευτέρας (2/3) ζήτησε συγγνώμη από τις ομάδες στις οποίες έκανε αναφορά, κάτι που προκάλεσε την ικανοποίηση των δύο ομάδων της Κρήτης. Στον Εργοτέλη, μάλιστα, σχολίαζαν πως: ' 'Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να επιτίθεται στην ομάδα. Όποιος από εδώ και πέρα θα επιτίθεται στην ομάδα, θα του απαντάμε με αγωγές και μηνύσεις''.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ