STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Superleague παρουσίασε τα λογότυπα με τους νέους της χορηγούς!

Η Superleague παρουσίασε τα λογότυπα με τους νέους της χορηγούς!

Για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους, οι εταιρείες Σουρωτή και Μακεδονία Παλλάς, συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, θα είναι χορηγοί του πρωταθλήματος της Superleague, με τη διοργανώτρια αρχή να παρουσιάζει τα λογότυπά της.

Για τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους, οι εταιρείες Σουρωτή και Μακεδονία Παλλάς, θα είναι χορηγοί του πρωταθλήματος της Superleague, με τη διοργανώτρια αρχή να παρουσιάζει τα λογότυπά της. Αμφότερες είναι συμφερόντων του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και θυμίζουμε πως η χορηγία είναι ύψους 5.000.000 ευρώ συν 1.000.000 ευρώ για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Προκειμένου να διευκολυνθούν τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ (εφημερίδες, περιοδικά, ιστοσελίδες κ.α.), καθώς και οι ραδιοφωνικοί και οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής ή τοπικής εμβέλειας, διατίθεται για δημοσιογραφική χρήση αρχείο Composite Logos που περιέχει τα σύνθετα λογότυπα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή και τα σύνθετα λογότυπα της Super League με το Μέγα Χορηγό Μακεδονία Παλλάς σε διάφορους τύπους αρχείων σε θετική και αρνητική εκδοχή, με την παράκληση να χρησιμοποιούνται σε όλες τις εικαστικές εφαρμογές που αφορούν το Πρωτάθλημα «Super League Σουρωτή».

Τα λογότυπα βρίσκονται επίσης στην ενότητα "ΑΡΧΕΙΟ", στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής www.superleaguegreece.net

Τονίζεται ότι το Πρωτάθλημα ονομάζεται «Super League Σουρωτή» με το παραπάνω σύνθετο λογότυπο και παρακαλείσθε να ενημερώσετε τα αρχεία σας, ώστε να μη χρησιμοποιούνται πλέον παλαιότερα λογότυπα της Super League ή/και σύνθετα λογότυπα της Super League του παρελθόντος".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ