STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Super League ζητάει την παρέμβαση Σιμιτζόγλου

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League EUROKINISSI SPORTS

Την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, την οποία χαρακτηρίζει "άκρως επιβεβλημένη", ζητάει η Super League. Οι τρεις λόγοι που η διοργανώτρια τον καλεί να διερευνήσει πρόσφατες καταγγελίες της ΑΕΛ.

Η Super League καλεί τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να παρέμβει άμεσα και να διερευνήσει πρόσφατες καταγγελίες της ΑΕΛ. Με επιστολή της τον καλεί "να προχωρήσει στην άμεση διερεύνηση καταγγελιών, οι οποίες ρίχνουν σκιές στα Πρωταθλήματα της Super League".

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητείται να γίνουν έρευνες σχετικά με όσα έχουν καταφερθεί σε πρόσφατες ανακοινώσεις της Λάρισας αναφορικά:

1. Στοιχηματισμούς στον πρόσφατο αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

2. Με τον ποδοσφαιριστή τηςSuperLeagueπου έχει βρεθεί ντοπέ στο πρώτο δείγμα του.

3. Αναφορικά με το πρωτάθλημα Κ20 τηςSuperLeagueκαι τον αγώνα Λάρισα - Λεβαδειακός.

"Επειδή οι καταγγελίες είναι εξαιρετικά σοβαρές και δημιουργούν έντονες ανησυχίες στους φιλάθλους, σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη, αφενός λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα και αφετέρου εκ του γεγονότος ότι ρίχνουν σκιές στα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE, σας παρακαλούμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, όπως προχωρήσετε στην άμεση διερεύνησή τους.

Επιτρέψτε μας, τέλος, να προσθέσουμε ότι θεωρούμε άκρως επιβεβλημένη την παρέμβασή σας ενόψει και του γεγονότος ότι καθώς πλησιάζουμε στη λήξη των πρωταθλημάτων, δεν είναι δυνατόν να τίθενται αναπάντητα ερωτηματικά και να παραμένουν σκιές για την αξιοπιστία τους" αναφέρεται μεταξύ άλλων, στην επιστολή.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ