STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Super League υποβίβασε ξανά τον Ηρακλή

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
Ηρακλής MOTIONTEAM

Η Super League επικύρωσε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος για τις θέσεις 6-16 και των playoffs. Ο Ηρακλής κατέλαβε τη 15η θέση και υποβιβάστηκε ξανά, λόγω άδειας αυτή τη φορά. Προσφεύγει στο διαιτητικό ο Γηραιός.

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (23/6) επικύρωσε τη βαθμολογία για τις θέσεις 6-16, αλλά και αυτή των playoffs, αφού σε προηγούμενο Δ.Σ. αυτό είχε γίνει για τις πρώτες πέντε θέσεις της κανονικης διάρκειας. Επειδή δεν εξασφάλισε άδεια ο Ηρακλής, κατέλαβε την 15η θέση με απόφαση των μελών της διοργανώτριας και έτσι υποβιβάζεται στη Stoiximan.gr Football League.

Υπενθυμίζεται ότι ίδια απόφαση είχε πάρει το Δ.Σ. και τον Μάιο. Είχε αποφασιστεί να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, για χρέος που πληρώθηκε εκπρόθεσμα, στον Νίκο Πουρτουλίδη, αν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης δικαιώθηκε από το διαιτητικό δικαστήριο και πήρε πίσω τους βαθμούς.

Με τη σημερινή επικύρωση, οι ιθύνοντες των "κυανόλευκων" θα προσφύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο, αφού εκτιμούν ότι δεν πρέπει να υποβιβαστούν επειδή δεν αδειοδοτήθηκαν. Πατούν στο γεγονός ότι αυτή η απόφαση που έχει λάβει το διοικητικό συμβούλιο, δεν έχει περάσει στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη.

Ύστερα από την εξέλιξη της Παρασκευής (23/6), στη Super League μένει ο Λεβαδειακός, ο οποίος αγωνιστικά είχε υποβιβαστεί. Ο Ηρακλής όμως θα κυνηγήσει τη δικαίωσή του μέσω Διαιτητικού της ΕΠΟ. Όπως έγινε γνωστό, η προσφυγή θα γίνει την Δευτέρα (26/6) και το πιθανότερο είναι την Πέμπτη (29/6) να εκδικαστεί η υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μείον τρεις και υποβιβασμός επίσημα για Ηρακλή
Δικαιώθηκε ο Ηρακλής, παίρνει πίσω τους βαθμούς
Επιστράφηκαν από τη Super League οι τρεις βαθμοί στον Ηρακλή
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ