STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Super League πάει στον Κοντονή

Η Super League πάει στον Κοντονή
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Super League συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και "κλείσθηκε" συνάντηση του Υφυπουργού με όλους τους εκπροσώπους των ΠΑΕ την Παρασκευή (2/9) το απόγευμα.

Η πρώτη ενέργεια του Γιώργου Στράτου, ο οποίος επανεκλέγει ως πρόεδρος της Super League, ήταν η συνάντηση του με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Αυτή πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και αυτό που αρχικά ζήτησε ο πρόεδρος της Super League ήταν να υπάρξει συνάντηση όλων των μελών της Super League με τον Υφυπουργό. Μάλιστα ο Γιώργος Στράτος έχει απευθύνει αντίστοιχο αίτημα και και στο γραφείο του Πρωθυπουργού.

Ο Σταύρος Κοντονής απάντησε θετικά σε αυτό το αίτημα και η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2/9) στις 5.00μ.μ.. Μένει να δούμε αν θα πάνε οι ιδιοκτήτες των ομάδων ή οι πρόεδροι. Το φλέγον θέμα συζήτησης θα είναι η έναρξη του πρωταθλήματος και οι εξελίξεις στην διαιτησία και την ΕΠΟ.

Είναι δεδομένο ότι από την συνάντηση των δυο πλευρών αναμένεται να υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις αναφορικά με το τι μέλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ