STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Super League επέλεξε τη χορηγία Σαββίδη

Η Super League επέλεξε τη χορηγία Σαββίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H Dimera του Ιβάν Σαββίδη πήρε την χορηγία του πρωταθλήματος της Super League για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την Παρασκευή (21/10). Σύμφωνος και ο Ολυμπιακός με την πρόταση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η εταιρία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη "Dimera Media Investments" πρόσφερε για 2 χρόνια πέντε εκατομμύρια ευρώ (2.250+2.750) για χορηγία στη Super League, πρόταση που ήταν καλύτερη τόσο από αυτή του ΟΠΑΠ, όσο και από εκείνη της Alter Ego.Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στην "μάχη" με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αντίστοιχα.

Ο OΠAΠ είχε καταθέσει δύο προτάσεις: Η πρώτη αφορά χορηγία τεσσάρων ετών με 1,275 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο, δύο τον δεύτερο χρόνο, με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμα δύο χρόνια με 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον τρίτο και τρία εκατομμύρια ευρώ τον τέταρτο.

H δεύτερη ήταν για «κλειστό» τετραετές συμβόλαιο, όπου η συνολική πρόταση φτάνει τα 7,275 εκατομμύρια ευρώ (1,275+2+2+2). H πρόταση της εταιρείας Alter Ego αφορούσε χορηγία δύο ετών με 2 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 2,5 εκατομμύρια ευρώ τον δεύτερο!

Σύμφωνος ο Ολυμπιακός, ομόφωνα οι υπόλοιποι

Αρχικά τέθηκε ως θέμα συζήτησης αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη καθώς κατατέθηκε μία εβδομάδα μετά τις άλλες δύο ωστόσο το συμβούλιο της Λίγκας την έκανε δεκτή. Από εκείνο το σημείο και μετά όλοι συμφώνησαν πως η "DIMERA" ήταν το καλύτερο για την Super League.

Σύμφωνος με την εξέλιξη αυτή ήταν και ο Ολυμπιακός, ο ιδιοκτήτης του οποίου, Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω της εταιρείας του, Alter Ego, είχε καταθέσει πρόταση για χορηγία στη Super League. Στο συμβούλιο της Super League οι άνθρωποι των Πειραιωτών τόνισαν πως έπρεπε να επιλεγεί η καλύτερη και η μεγαλύτερη πρόταση. Και ότι αν αυτή είναι η Dimera του Σαββίδη, τότε αυτή να κερδίσει τον διαγωνισμό. Ταυτόχρονα κατήγγειλαν τη στάση του Στράτου, που με εμμονή υποστήριζε την πρόταση του ΟΠΑΠ, αν και ήταν η χαμηλότερη από όσες υπάρχουν. Μάλιστα ο Βρέντζος φέρεται να του είπε " Σταμάτα επιτέλους να λειτουργείς ως υπάλληλος του ΟΠΑΠ!".

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η πρόταση της "DIMERA" ψηφίσθηκε ομόφωνα και απέσπασε 14 θετικές ψήφους των 14 εκπροσώπων που βρέθηκαν στο Δ.Σ. της Λίγκας καθώς απουσίαζαν οι εκπρόσωποι του Αστέρα και του Πλατανιά.

Η πρόβλεψη για το ΣτΕ

Η πρόταση της εταιρίας του Ιβαν Σαββίδη κατατέθηκε μία εβδομάδα μετά τις άλλες δύο, ωστόσο το συμβούλιο της Λίγκας την έκανε δεκτή. Μάλιστα όπως ειπώθηκε, στην σύμβαση που θα υπογραφεί την Δευτέρα θα προβλεφθεί όρος που θα αναφέρει ότι σε περίπτωση που το ΣτΕ την ερχόμενη Τετάρτη κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο με τον οποίο ηDimeraκαι οι άλλες τρεις εταιρίες παίρνουν την τηλεοπτική άδεια, η Λίγκα θα πάρει κανονικά τα λεφτά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, αν δεν καταφέρει να πάρει άδεια για κανάλι ο Σαββίδης, τότε θα υπάρξει λογότυπο άλλης εταιρείας του.

Η ανακοίνωση της Λίγκας

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Η πρόταση χορηγίας της “Dimera Media Investments” κρίθηκε ομόφωνα ως «παραδεκτή».

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η κατ αρχήν σύναψη σύμβασης χορηγίας με τη “Dimera Media Investments”. Θα πραγματοποιηθούν διαπραγματεύσεις εντός των επόμενων ημερών με την ανωτέρω εταιρεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί κείμενο σύμβασης και να τεθεί προς έγκριση από το Δ.Σ. της Super League".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ