STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η πρώτη αποστολή του Ρόκα, απουσίες για Παντελίδη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Μανιάς, Καρυπίδης EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς Στόιτσεφ και Πλιάτσικα ο Πλατανιάς, δεν υπολογίζει σε Ισνάλδο, Κυριακόπουλο και Μαντιντά ο Παντελίδης. Η πρώτη αποστολή του Μανουέλ Ρόκα.

Ο Πλιάτσικας έχει έξι βαθμούς ύστερα από 10 αγωνιστικές και είναι στην τελευταία θέση της Super League. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι προτελευταίος με εννέα. Την Κυριακή (19/11, 17.15) οι δύο ομάδες συγκρούονται στα Χανιά, με τον Μανουέλ Ρόκα να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο των Κρητικών.

Ο Ισπανός προπονητής δεν υπολογίζει στους τραυματίες Στόιτσεφ και Πλιάτσικα, ενώ από την άλλη ο Σάββας Παντελίδης στους Μαντιντά (επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Γκαμπόν δύο μόλις μέρες πριν τον αγώνα), Ισνάλδο - Κυριακόπουλο (τραυματίες). Έτοιμος είναι πλέον ο Μπέρτος.

Η αποστολή του Πλατανιά: Κοκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Στάθης, Πριντέτα, Βάνβτερσον, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκζέλτσακ.

Η αποστολή του Αστέρα: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ίγκορ, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Τόνσο, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντό, Μανιάς, Δουβίκας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ