STOIXIMAN SUPER LEAGUE

H oριστική τιμωρία του Βαγγέλη Μάντζιου για το ντόπινγκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος είχε τιμωρηθεί πρωτοδίκως από το ΕΣΚΑΝ με διετή αποκλεισμό για χρήση ουσίας σε ματς της Σούπερ Λίγκας και πριν από λίγες ημέρες του κοινοποιήθηκε η οριστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία η ποινή του λήγει στις 4 Ιουνίου.

Ήταν εξ΄αρχής μπερδεμένη η υπόθεση ντόπινγκ του Βαγγέλη Μάντζιου. Δεν είχε καν δημοσιοποιηθεί η πρωτόδικη απόφαση του ΕΣΚΑΝ, παρότι ο διεθνής παίκτης είχε "συλληφθεί" ντοπέ από τις 4/12/2016, πριν από 15 μήνες!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει το Sport24.gr ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού είχε τιμωρηθεί αρχικά με διετή αποκλεισμό, αλλά με απόφαση που του κοινοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες, η τιμωρία μειώθηκε τελικά κατά το 1/4. Συνεπώς, ο 35χρονος επιθετικός έχει δικαίωμα από την 4η Ιουνίου 2018 να αγωνιστεί εκ νέου σε ομάδα της αρεσκείας του.

Επισημαίνεται ότι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ο Μάντζιος είχε ανακοινωθεί επισήμως από την ιστοσελίδα του Αιγάλεω ως νέος παίκτης της ομάδας που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, όμως αυτή είχε ματαιωθεί προφανώς λόγω της ποινής του, βάσει της οποίας δεν μπορούσε να αγωνιστεί ούτε σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Υπογραμμίζεται επίσης ότι από το ΕΣΚΑΝ δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποια από τις αποφάσεις, ούτε ασφαλώς έχουν κοινοποιηθεί λεπτομέρειες της υπόθεσης, όπως η "επίμαχη" ουσία και το παιχνίδι στο οποίο είχε ληφθεί το δείγμα από τον παίκτη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ