STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η νεότερη ενδεκάδα της Super League

Η νεότερη ενδεκάδα της Super League
Φούντας Πέλκας Τσιντώτας Τζανετόπουλος

Μετά τους... γηραιότερους, το Sport24.gr φτιάχνει την ενδεκάδα με τους νεότερους ποδοσφαιριστές της Super League που έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους.

Σας παρουσιάσαμε τους γερόλυκους της Super League. Ποδοσφαιριστές δηλαδή στα 34+ που... αρνούνται το κάλεσμα της φύσης και συνεχίζουν να προσφέρουν τα μέγιστα στις ομάδες τους.

Τώρα θα πάμε ανάποδα. Δηλαδή στην καλύτερη ενδεκάδα παικτών που βρίσκονται ακόμα στα πρώτα ποδοσφαιρικά τους βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ενδεκάδα μας αποτελείται από παιδιά που έχουν αγωνιστεί σε αρκετά παιχνίδια των ομάδων τους ως βασικοί και η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής το δείγμα γραφής είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό.

Ειδικότερα για 3-4 από αυτούς, περιμένουμε πως ίσως ακόμα και το καλοκαίρι θα κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Ας τους δούμε!

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Εδώ έχουμε τον νεαρό τερματοφύλακα του Λεβαδειακού, Παναγιώτη Τσιντώτα (21 ετών και 1 μηνός). Έχει αγωνιστεί στα 9 από τα 10 παιχνίδια της ομάδας και έχει πραγματοποιήσει ορισμένες εντυπωσιακές αποκρούσεις με αποτέλεσμα να μπει στο... μπλοκάκι πολλών ομάδων.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Τετράδα γεμάτη ταλέντο. Οι δυο παίκτες παίζουν στην Βέροια και οι άλλοι δυο στους... "δικέφαλους" της Super League. Από δεξιά προς τα αριστερά έχουμε τους: Δημήτρη Κωνσταντινίδη - ΠΑΟΚ (21 ετών και 2 μηνών), Αχιλλέα Πούγγουρα - Βέροια (19 ετών και 9 μηνών), Άνταμ Τζανετόπουλο - ΑΕΚ (20 ετών και 6 μηνών) και τον Δημήτρη Γιαννούλη - Βέροια (18 ετών και 11 μηνών). Όλοι έχουν από επτά συμμετοχές και πάνω.

ΜΕΣΟΙ

Πάμε και στο κέντρο που θα παίξουμε με τρεις. Κόφτης ο Μανώλης Σιώπης - Πανιώνιος (21 ετών και 3 μηνών). Κεντρικός χαφ ο Ντάνι Μπεχαράνο - Παναιτωλικός (21 ετών και 7 μηνών), ενώ οργανωτής ο Δημήτρης Πέλκας - ΠΑΟΚ (21 ετών και 10 μηνών. Αν αλλάζαμε κάποιον και θέλαμε έναν πιο ακραίο, θα βάζαμε τον Κοσμά Τσιλιανίδη - Ηρακλής (21 ετών και 3 μηνών).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Τέλος έχουμε την τριάδα στην επίθεση. Δυο ακραίοι και ένας φουνταριστός. Στα αριστερά έχουμε Λεονάρντο Βιγιάλμπα - Πανιώνιος (20 ετών και 9 μηνών), στα δεξιά τον Ταξιάρχη Φούντα - Αστέρας (20 ετών και 8 μηνών), ενώ στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Γιώργος Γιακουμάκης - Πλατανιάς (20 ετών και 8 μηνών).

Συμφωνείτε με τις επιλογές μας ή θα κάνατε αλλαγές και ποιους θα διαλέγατε; Πείτε μας με σχόλιο κάτω από το κείμενο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ