STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η νέα βαθμολογία και οι εκκρεμότητες

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το Ατρόμητος - ΑΕΚ 1-1, δείτε τη νέα βαθμολογία της Super League Σουρωτή. Οι εκκρεμότητες για τρεις υποθέσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε σήμερα να νικήσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα, και οι εκκρεμότητες είναι αρκετές ως προς τη διαμόρφωση ξεκάθαρης εικόνας στον βαθμολογικό πίνακα.

Χθες, την ώρα που έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για να ξεκινήσει το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Όσκαρ Γκαρθία δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο. Πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με τιμωρία. Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, εφόσον το παιχνίδι δεν ξεκίνησε προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση τριών βαθμών.

Αυτή τη στιγμή ο βαθμολογικός πίνακας έχει ως εξής:

1. ΠΑΟΚ 52**

2. ΑΕΚ 51

3. Ολυμπιακός 43**

4. Ατρόμητος 43

Σε περίπτωση που πράγματι αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ (όπως είχε συμβεί με τον Παναθηναϊκό όταν είχε τραυματιστεί ο Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας τον προηγούμενο Μάιο) τότε η νέα βαθμολογία της Super League Σουρωτή, μετά το 1-1 στο Ατρόμητος - ΑΕΚ και με δεδομένο ότι έχουν αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια μετά τον αγώνα στο Φάληρο με την ΑΕΚ (βρισκόμαστε εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης για το -3), διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΑΕΚ 51

2. ΠΑΟΚ 49**

3. Ολυμπιακός 46**

4. Ατρόμητος 43

** Εκκρεμεί η έφεση του Ολυμπιακού για τους -3 βαθμούς από τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και η τύχη της αναμέτρησης με τις όποιες πιθανές ποινές μετά την ματαίωση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το φύλλο αγώνα με τους αξιωματούχους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού
O Γκαρθία βγήκε από το νοσοκομείο με κολάρο
Στο αυτόφωρο ο 27χρονος που συνελήφθη για τη ρίψη αντικειμένου στον Γκαρθία
Βασιλειάδης: "Από έναν ηλίθιο μια ομάδα κινδυνεύει να χάσει ένα πρωτάθλημα"
Το χρονικό του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός που δεν άρχισε ποτέ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ