STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μάχη των play offs

Η μάχη των play offs
play offs

Τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος το Sport24.gr αναλύει τις ομάδες που παλεύουν για μία θέση στα play offs. Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία.

Το πρωτάθλημα της Super League πλησιάζει προς το τέλος του, όσον αφορά την κανονική διάρκεια τουλάχιστον, αφού απομένουν τρεις αγωνιστικές.

Η μάχη για μία θέση στην πρώτη πεντάδα και κατ επέκταση τη συμμετοχή στα play offs έχει ανάψει για τα καλά με έξι ομάδες να δίνουν τη δική τους μάχη και άλλες δυο να περιμένουν... υπομονετικά τα αποτελέσματα της Κυριακής, για να ξέρουν αν μπορούν να κάνουν όνειρα.

Συγκεκριμένα, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Παναιτωλικός και Αστέρας θα δώσουν μεγάλη μάχη, ενώ Ατρόμητος, Λεβαδειακός ακολουθούν. Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την τιμωρία του ΠΑΟΚ ( -5 όμως έχει ασκήσει έφεση) και την ενδεχόμενη τιμωρία του Ατρόμητου για όσα συνέβησαν με την ΑΕΚ.

Εμείς, λοιπόν, ακολουθώντας την επίσημη βαθμολογία της Super League θα κάνουμε τις υποθέσεις μας. Ας ξεκινήσουμε.

Η μάχη των play offs

ΠΑΟΚ 44 (39) β.

Ο 'δικέφαλος" θεωρητικά δεν θα έχει πρόβλημα ακόμα κι αν πάει στους 39 βαθμούς. Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη. Αν δεν ηττηθεί εκεί, τότε δύσκολα θα μείνει εκτός, αφού μετά θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Εκτός του προγράμματος, ο ΠΑΟΚ έχει και την φόρμα και μοιάζει πιο σοβαρός με τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 41 β.

Υπό άλλες συνθήκες θα λέγαμε πως ο Πανιώνιος είναι με το ενάμισι πόδι στα play offs. Βάσει του προγράμματος, όμως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα και θα αφαιρέσουμε μισό... πόδι. Ο "ιστορικός" έχει να αντιμετωπίσει ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και θέλει μία νίκη για να αισθανθεί άνετος. Το πιο δύσκολο πρόγραμμα με διαφορά.

Αν μάλιστα βάλουμε και τις απουσίες των Τζανδάρη, Ρισβάνη, τα πράγματα μοιάζουν σκούρα. Τουλάχιστον για το ερχόμενο παιχνίδι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 35 β.

Τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο και από χαμένη υπόθεση, τα play offs μπήκαν ξανά στο... μενού. Βέβαια κάθε απουσία "πονάει", αφού το ρόστερ είναι κοντό. Έτσι, αν στα επόμενα ματς δεν παίξει ο Μανιάς έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα καλύψει το κενό του ο Έλληνας τεχνικός.

Βάσει προγράμματος τώρα, ο ΠΑΣ έχει βατούς αντιπάλους αλλά πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να πλασαριστεί στην πρώτη πεντάδα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 35 β.

Αν κερδίσει την Ξάνθη στην Κρήτη την Κυριακή μπορεί να ελπίζει. Σε διαφορετικό αποτέλεσμα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση για να μπει στην πεντάδα και φυσικά οι από πάνω να γκελάρουν. Σταθερός στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με προβλήματα στην άμυνα και κυρίως στην συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά. Είπαμε, εν αρχή η 28η αγωνιστική και βλέπουμε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 34 β.

Μόνο με θαύμα μπορεί να χτυπήσει τα play offs. Όχι μόνο λόγω της βαθμολογικής συγκομιδής, αλλά και του ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα με δυο εκτός έδρας ματς και τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο. Αν κερδίσει τον Ατρόμητο, θα πάει για το κάτι παραπάνω. Δύσκολο όμως.

ΑΣΤΕΡΑΣ 34 β.

Και ο Αστέρας έχει δύσκολο πρόγραμμα. Βάσει της εικόνας που έχει δείξει μάλιστα μοιάζει το μεγάλο αουτσάιντερ. Πρέπει να κερδίσει τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, μετά τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη και στο τέλος να ελπίζει σε γκέλες των από πάνω. Τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτή τη ζωή.

Η μάχη των play offs

* Με μαυρισμένα γράμματα οι εκτός έδρας αγώνες.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ