STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η μάχη κάτω από τα δοκάρια

Η μάχη κάτω από τα δοκάρια

Λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων των τεσσάρων μεγάλων, το Sport24.gr ανοίγει το φάκελο "τερματοφύλακας" και ζητά από εσάς να επιλέξετε τον καταλληλότερο για κάθε ομάδα, αλλά και ποιος εκ των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διαθέτει τους καλύτερους.

Την επόμενη εβδομάδα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ρίχνονται στην μάχη για τα προκριματικά του Champions League και του Europa League.

Αυτά θα είναι και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, που αναμένεται αρκετά ανταγωνιστική αν κρίνουμε από τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Υπάρχει όμως μία θέση στις ενδεκάδες των τεσσάρων "μεγάλων" που τα πράγματα είναι αρκετά ανοιχτά όσον αφορά το ποιος θα παίζει βασικός και αναφερόμαστε φυσικά στον τερματοφύλακα.

Οι τρεις από τους τέσσερις προχώρησαν σε μεταγραφές στη συγκεκριμένη θέση, ενώ ο ένας (Παναθηναϊκός) έμεινε με τους ίδιους, όμως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ίσως γίνει κι εκεί μία κίνηση.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, λοιπόν, το Sport24.gr ζητά από εσάς να επιλέξετε ποια ομάδα έχει το καλύτερο υλικό κάτω από τα γκολπόστ και φυσικά να διαλέξετε ποιος είναι φαβορί για τη θέση του βασικού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά την πώληση του Ρομπέρτο ο Ολυμπιακός έψαξε στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Την αξία του Ισπανού δύσκολα μπορεί να τη βρει κάποιος, οπότε οι ερυθρόλευκοι επένδυσαν στον νεαρό Λεάλι από την Γιουβέντους που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (όπως και ο Ρομπέρτο πριν 3 χρόνια).

Από εκεί και πέρα στο ρόστερ υπάρχει ο Στέφανος Καπίνο, με τον οποίο θα γίνει σκληρή μάχη, και ο νεαρός Χουτεσιώτης.

ΠΑΟΚ

Εδώ κι αν θα γίνει μάχη, αφού ο ΠΑΟΚ έχει τρεις τερματοφύλακες πρώτης γραμμής. Στο ρόστερ είναι ο παλιός Παναγιώτης Γλύκος, ο Μάρκος Βελλίδης που πήγε τον Γενάρη από τον ΠΑΣ και ο Σέρβος Ζέλικο Μπρκιτς με καριέρα στο Καμπιονάτο.

Στο ρόστερ βρίσκεται και ο νεαρός Μελίσσας που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

ΑΕΚ

Η ακριβότερη μεταγραφή της ΑΕΚ για φέτος είναι στη θέση του τερματοφύλακα, αφού δαπανήθηκαν περίπου 600.000 ευρώ για να κλείσει ο Μπάρκας από τον Ατρόμητο. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως θα παίζει βασικός, μιας και στο ρόστερ υπάρχει ο "παλιός" Ανέστης, που έπαιξε αρκετά στα φιλικά, και οι Ντούνης, Βούρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάποια μεταγραφή στα γκολπόστ. Ο Λουκ Στιλ σίγουρα έχει ένα προβάδισμα κάτω από τα δοκάρια, όμως αν κάνει 1-2 γκέλες που θα κοστίσουν (και τις έκανε πέρσι), τότε είναι πιθανό να δοθεί κάποια ευκαιρία στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Στο ρόστερ βρίσκεται και ο έμπειρος Κοτσόλης, ενώ μην σας κάνει εντύπωση αν πραγματοποιηθεί μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση μέσα στο καλοκαίρι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ