STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή

Η Ξάνθη νίκησε 2-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή
Πανθρακικός, Ξάνθη INTIME SPORTS

Η Ξάνθη επικράτησε 2-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, στο φιλικό που έδωσαν το πρωί του Σαββάτου (14/11) οι δύο ομάδες. Νιέτο και Γουάλας τα γκολ των νικητών, μείωσε ο Μπουγαΐδης στο δεύτερο μέρος.

Την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους είχαν Ξάνθη και Πανθρακικός στην φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής το Σάββατο το πρωί, στο τελικό 1-2. Ραζβάν Λουτσέσκου και Δημήτρης Ελευθερόπουλος έδωσαν χρόνο συμμετοχής στους παίκτες τους και έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Ξάνθη σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τον Νιέτο (38’) και τον Γουάλας στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, σε ένα διάστημα όπου ο Νιέτο στο 2’, ο Μπαξεβανίδης στο 5’, ο Τριάδης στο 8’και το 20’ απείλησαν για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Πανθρακικός έφτασε κοντά στο γκολ με τους Νικόλτση στο 12’ και στο 40’, με τον Μεχία στο 30’ και με την κεφαλιά του Ροτζέριο στο 45’.

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν με την κεφαλιά του Μπουγαΐδη στο 57’ ενώ είχαν ευκαιρίες και με τους Μπαϊκαρά (64’, 80’), Μουδούρογλου (69’) και Ποτουρίδη (87’) ενώ η Ξάνθη είχε ένα άστοχο σουτ με τον Ορφανίδη στο 80’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Γκράνας της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους κ.κ. Βασιλόπουλο (ΕΠΣ Έβρου) – Σαμουργκασίδη (ΕΠΣ Θράκης) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Κακουλίδης (ΕΠΣ Θράκης).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Ζδράβος, Χρήστου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ροτζέριο, Σέτι, Χαβίτος, Χασομέρης, Νικόλτσης. Έπαιξαν και οι: Πασχαλάκης, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Βάλτερ, Μαρκόπουλος, Μουδούρογλου, Παπαχρήστος, Σερφά, Ψάλτης.

ΞΑΝΘΗ: Ζαρόπουλος (46’ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης, Γουάλας (46’ Γουάλας), Φάρκας, Λισγάρας, Τόμιτς, Έλτον, Νιέτο (78’ Φασίδης), Κρίστοφερ (80’ Χατζητερζόγλου), Τριάδης (66’ Ορφανίδης), Ράνος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ