STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Κέρκυρα πλήρωσε τα λάθη της, 2-0 ο Λεβαδειακός

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με σκόρερ τους Μαρκόβσκι και Γιακουμάκη, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν ισάριθμα λάθη των αμυντικών, ο Λεβαδειακός επιβλήθηκε με 2-0 επί της Κέρκυρας για τη 20η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Δύο εικόνες είχε το παιχνίδι που διεξήχθη στη Λιβαδειά ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας αγώνας με πολλά λάθη και κανένα αποτέλεσμα. Στο δεύτερο όμως το γρήγορο τέρμα που πέτυχε ο Μαρκόβσκι βοήθησε σημαντικά του γηπεδούχους.

Στη συνέχεια η Κέρκυρα πίεσε, αλλά ένα ακόμα λάθος στην άμυνα της έφερε το 2-0 για το Λεβαδειακό το οποίο τελείωσε ουσιαστικά το ματς.

Γενικότερα ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε οκτώ τελικές και θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα με τον Γιακουμάκη. Πέρα από τους δύο σκόρερ καθοριστική ήταν και η συμβολή του Τσαλμπούρη ο οποίος δημιούργησε το πρώτο τέρμα, έδωσε έτοιμο γκολ στον Γιακουμάκη το οποίο έχασε ο επιθετικός των γηπεδούχων, ενώ περιόρισε και τον Επστάιν.

Από την άλλη η Κέρκυρα παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα της. Στο πρώτο ημίχρονο πήρε άριστα αμυντικά, όμως οι παίκτες της θα πρέπει να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Αϊχάν Χουσκόγλου (Θράκης), Αδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών)

4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (90+1' Νουάνκο), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60' Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλα, Αναστασίου, Ιωάννου (58' Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80' Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70' Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ

Γκολ: 49' Μαρκόβσκι, 66' Γιακουμάκης

Κάρτες: - / Ρόλε, Μπαλάφας

Αποβολές:

Θυμηθείτε το LIVE του αγώνα.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Η Κέρκυρα πλήρωσε τα λάθη της, 2-0 ο Λεβαδειακός

Με το αγαπημένο του 4-2-3-1 παρέταξε τον Λεβαδειακό ο Ανιγκό. Ο Επασί ήταν για μία ακόμη φορά κάτω από τα δοκάρια με τους Ντιόγκο, Λεονάρντο, Αντιλέχου και Τσαμπούρη να είναι από αριστερά προς τα δεξιά η τετράδα της άμυνας. Νιασέ και Μητρόπουλος ήταν το δίδυμο των αμυντικών μέσων με τον Σουμπίνιο να αγωνίζεται μπροστά τους. Ο Γιουσούφ ήταν αριστερά στην επίθεση, ενώ δεξιά ήταν ο Γιακουμάκης με τον Μαρκόβσκι να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Η Κέρκυρα πλήρωσε τα λάθη της, 2-0 ο Λεβαδειακός

Με 4-2-3-1 παρέταξε και τους φιλοξενούμενους ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο Γιαννακόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Ιωάννου και Γρομητσάρη σε ρόλο στόπερ. Δεξιά ήταν ο Σπίνουλας και αριστερό μπακ ο Αναστασίου. Μπαλάφας και Σιόντης ήταν μπροστά από τους κεντρικούς αμυντικούς με τον Ρόλε να έχει ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Ο Γεωργίου με τον Επστάιν έπαιξαν στις δύο πτέρυγες με τον Τουράν στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΛΛΗΛΟΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΗΚΑΝ

Το πρώτο ημίχρονο του ματς θα θέλουν όλοι να το ξεχάσουν δύσκολα αφού οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν ένα ματς με πολλά λάθη και κάκιστο θέαμα. Ακόμα και η πιο αξιόλογη προσπάθεια του πρώτου ημιχρόνου έγινε κατά λάθος!

Στο 18' οι παίκτες του Λεβαδειακού συνδυάστηκαν η μπάλα στρώθηκε στον Σουμπίνιο έξω από τη μεγάλη περιοχή με τον Βραζιλιάνο όμως να κάνει "τσαφ". Από τα φάλτσα που πήρε όμως η μπάλα έφτασε δεξιά στον αμαρκάριστο Γιακουμάκη, εκείνος γύρισε στον Μητρόπουλο ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το γυριστό και ο Σπίνουλας έδιωξε πάνω στη γραμμή. Αυτή ήταν και η μοναδική σημαντική φάση του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα είχαμε κάποια μακρινά σουτ εκατέρωθεν όμως κανένα από αυτά δεν απείλησε ουσιαστικά ούτε τον Επασί, αλλά ούτε και τον Γιαννακόπουλο και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Η Κέρκυρα πλήρωσε τα λάθη της, 2-0 ο Λεβαδειακός

"ΕΣΠΑΣΕ" ΤΟ ΡΟΔΙ Ο ΜΑΡΚΟΒΣΚΙ

Σε αντίθεση με τα όσα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ. Στο 49' ο Τσαλπούρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά ο Μαρκόβσκι πήρε την κεφαλιά από τον Σιόντη και έκανε το 1-0 για τον Λεβαδειακό. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα του επιθετικού του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα.

Το τέρμα του Λεβαδειακού έδωσε ρυθμό στο ματς αφού η Κέρκυρα αναγκάστηκε να ανοιχτεί. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και είχαν δύο καλές στιγμές. Η πρώτη ήταν στο 56'. Οι αμυντικοί του Λεβαδειακού δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά μετά το κόρνερ του Επστάιν, ο Γεωργίου έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ και ο Επασί έπεσε και μπλόκαρε. Έξι λεπτά αργότερα Τουράν και Γεωργίου συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο δεύτερος μπήκε μέσα στην περιοχή πριν πλασάρει όμως ο Λεονάρντο του έβαλε την κόντρα σώζοντας τους γηπεδούχους.

Πάνω όμως που η Κέρκυρα πίεζε προδώθηκε από την άμυνα της που έκανε δώρο στο Λεβαδειακό. Στο 66' μετά από γέμισμα του Επασί (!!) τόσο ο Αντέτζο όσο και ο Γρομητσάρης δεν υπολόγισαν καλά την πορεία της μπάλας, ο Γιακουμάκης τους έφυγε βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, πλάσαρε σωστά κάνοντας το 2-0. Το 2-0 ουσιαστικά τελείωσε τον αγώνα αφού η Κέρκυρα δεν μπορούσε να δημιουργήσει, ενώ ήταν και ευάλωτη στην άμυνα.

Ο Γιακουμάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 84' όταν μετά από "μαγική" μπαλιά του Τσαλμπούρη βγήκε απέναντι στον Γιαννακόπουλο, όμως τον νίκησε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας. Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τουράμ έβγαλε με τακουνάκι τετ α τετ τον Παμλίδη όμως εκείνος αστόχησε.

Η Κέρκυρα πλήρωσε τα λάθη της, 2-0 ο Λεβαδειακός

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού. Η Κέρκυρα είχε ανοιχτεί και προσπαθούσε να πιέσει για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, όμως ένα τραγικό λάθος της άμυνας της επέτρεψε στον Γιακουμάκη να κάνει το 2-0 και να δώσει ουσιαστικά τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Η διαιτησία του Μάνταλου ήταν χωρίς προβλήματα. Σχεδόν καμία δύσκολη φάση για τον διαιτητή ο οποίος πέρασε χωρίς προβλήματα ένα Κυριακάτικο απόγευμα.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Γιακουμάκης.Πέτυχε ένα γκολ και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία του Γιαννακόπουλου. Θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Η εμφάνιση του Λεβαδειακού στο δεύτερο ημίχρονο. Σε σχέση με το πρώτο μέρος ο Λεβαδειακός βελτιώθηκε αισθητά και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα με τον Γιακουμάκη.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Το τραγικό θέαμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες έδωσαν βαρύτητα στο πως θα εξουδετερώσουν τον αντίπαλο, τα κατάφεραν εξαιρετικά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το θέαμα να είναι κάκιστο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ