STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η Κέρκυρα κρίνεται από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague

Η Κέρκυρα κρίνεται από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού διαβίβασε την εισήγηση της για την Κέρκυρα στην Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague και αυτή θα λάβει την οριστική απόφαση.

Τα Δικαιοδοτικά Όργανα της Superleague και της ΕΠΟ θα κληθούν να εφαρμόσουν τον ΚΑΠ στην υπόθεση της Κέρκυρας, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφορικά με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Η ΕΕΑ διαβίβασε την εισήγηση της (και το σκεπτικό που τη συνοδεύει) στην Πειθαρχική Επιτροπή του Συνεταιρισμού, κοινοποιώντας την παράλληλα στην ΕΠΟ, στην Κέρκυρα και στον καταγγέλλοντα Εργοτέλη.

Υπενθυμίζεται πως η ΕΕΑ δεν δύναται να επιβάλλει ποινές στις ΠΑΕ, διότι, θα παραβιάσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, παρόλα αυτά, όμως, λειτουργεί εισηγητικά.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση, τα μέλη της κατέληξαν ομόφωνα ότι ο νέος μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας, Αθανάσιος Ίσσαρης, έχει εικονικά την κατοχή των μετοχών και άλλος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης.

Πλέον, η παραμονή της Κέρκυρας στη Superleague εξαρτάται από την Πειθαρχική Επιτροπή, αφού, δεν υποχρεούται να ακολουθήσει το σκεπτικό της ΕΕΑ και μπορεί να κρίνει διαφορετικά.

Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος που στην κλήρωση του πρωταθλήματος, δύο θέσεις παρέμειναν κενές και αναπληρώθηκαν από τις ομάδες Α και Β.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ