Η ιδέα για να αποκτήσει η Super League δικό της κανάλι

Η ιδέα για να αποκτήσει η Super League δικό της κανάλι

Η ΑΕΚ έριξε μια πρόταση στο τραπέζι για δημιουργία ενός καναλιού που θα μεταδίδει τα ματς του πρωταθλήματος. Ακόμη βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, όμως η Ένωση θέλει να παρουσιάσει ένα πλήρη φάκελο στη Super League.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Live Sport", η Super League σκέφτεται την δημιουργία ενός καναλιού για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος έπειτα από μια πρόταση που έριξε στο τραπέζι η ΑΕΚ. Αυτή προβλέπει την δημιουργία μιας τηλεοπτικής στέγης, εντούτοις βρίσκεται σε αρχικό σχέδιο η ιδέα αυτή, με την Ένωση να έχει αναλάβει να εξετάσει τις παραμέτρους και να παρουσιάσει ένα πλήρη φάκελο στη Λίγκα

Θα πρόκειται για ένα κανάλι, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο πακέτο του συνδρομητικού καναλιού που θα έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος ή και των δυο, δηλαδή τόσο της NOVA όσο και της COSMOTE TV. Ως αντάλλαγμα, ο συνεταιρισμός θα μπορεί να ζητά για τις αγωνιστικές ένα ποσό για κάθε συνδρομητή που έχουν.

Επί παραδείγματι, αν οι συνδρομητές στις δυο πλατφόρμες είναι 700.000, τότε με 1,5 ευρώ για κάθε αγωνιστική μαζεύεται για τις 30 αγωνιστικές ένα ποσό της τάξεως των 31.500.000 ευρώ.

Μια άλλη σκέψη είναι να δημιουργηθεί κοινοπραξία καναλιού, όπου θα θα μετέχει η λίγκα, προσφέροντας το πρωτάθλημα με αντάλλαγμα ένα μερίδιο της διαφημιστικής πίτας και των συνδρομών.

Τώρα, η Super League έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τη NOVA, που προβλέπει πως οι ΠΑΕ θα μοιραστούν συνολικά 72.000.000 ευρώ, αν και έχει προταθεί μείωση. Μένει να δούμε ποιο θα είναι τελικά το ποσό της μείωσης που θα αποφασιστεί, αφού ο συνεταιρισμός ζήτησε 8% και το κανάλι 18%.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

24ωρη απεργία: 'Παγώνουν' δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

Κάλεσμα των συνδικάτων για μαζική συμμετοχή στην απεργία της Πέμπτης. Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς, ποιοι συμμετέχουν στη γενική απεργία

‘ΠΑΟΚ αφού’: 10 ιστορίες απόλυτης Παοκτσήδικης τρέλας

Διαβάσαμε το βιβλίο του Χρήστου Ζαμπούνη και ξεχωρίσαμε τα κομμάτια που συνθέτουν το ψηφιδωτό του ‘ΠΑΟΚ είσαι’.

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

Υπάρχει λόγος που οι άντρες γκρινιάζουν περισσότερο όταν είναι κρυωμένοι

Επιτέλους, μπορούμε να γκρινιάζουμε χωρίς τύψεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24