STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Κ17

Η γκολάρα του Εμμανουηλίδη στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Κ17
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε και τα πέντε γκολ που σημειώθηκαν στο 3-2 του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό με τα τρία τέρματα των πράσινων να είναι εκπληκτικά από Εμμανουηλίδη (2) και Καλομοίρη αντίστοιχα.

Η ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού επικράτησε το Σάββατο της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 3-2 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπου σημειώθηκαν πέντε τέρματα. Πρωταγωνιστές για τις δυο ομάδες ήταν ο Εμμανουηλίδης και ο Βοϊλης οι οποίοι πέτυχαν από δυο γκολ.

Δικαιωματικά όμως ο τίτλος του MVP πήγε στον Εμμανουηλίδη καθώς το τριφύλλι νίκησε και ο ίδιος πέτυχε δυο εκπληκτικά γκολ. Στο ένα άφησε τέσσερις παίκτες πίσω του με μια κούρσα είκοσι μέτρων και στο άλλο έκανε κοντρόλ και πλασέ πάνω από το Νικοπολίδη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί και τα πέντε τέρματα από το ντέρμπι των Εφήβων με την υποσημείωση ότι τα δυο πρώτα από πλευράς πράσινων είναι τα γκολ που πέτυχε ο Εμμανουηλίδης, παρά το γεγονός ότι ο 16χρονος άσος πέτυχε το πρώτο και το τρίτο γκολ του τριφυλλιού ενώ το τρίτο γκολ στο βίντεο από πλευράς Παναθηναϊκού πάντα είναι αυτο που σημείωσε ο Καλομοίρης.

Το βίντεο είναι από το tilesport.tv που βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ