STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η απάντηση του Στράτου στον Γκιρτζίκη για τον επιδιαιτητή

Η απάντηση του Στράτου στον Γκιρτζίκη για τον επιδιαιτητή
Γκιρτζίκης, Στράτος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Στράτος απάντησε με επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, για τον επιδιαιτητή τονίζοντας ότι δεν αποφασίζει το διοικητικό συμβούλιο της Super League αλλά ο κ. Σαραϊδάρης για το ποιος μπορεί να ορισθεί στη συγκεκριμένη θέση.

Με επιστολή του την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ζητούσε από τον αντίστοιχο της Super League να αποφασίσει το Δ.Σ. για τον επιδιαιτητή από τη στιγμή που ο κ. Καλύβας δεν δέχθηκε την θέση. Ο Γιώργος Στράτος απάντησε και αυτός με επιστολή λέγοντας πως δεν χρειάζεται να συγκληθεί το Δ.Σ. και να χαθεί χρόνος καθώς ο εκπρόσωπος της Λίγκας, κ. Σαραϊδάρης έχει ήδη εξουσιοδοτηθεί για να προτείνει αυτόν που αυτός κρίνει καλύτερο για τη συγκεκριμένη θέση.

Η σχετική επιστολή ανέφερε:

"Κύριε Πρόεδρε,
Εις απάντηση της υπ' αρ. πρωτ. 22898 από 12/8/2016 επιστολής σας, επιτρέψτε μου να αναφέρω τα ακόλουθα:

Α) Όπως γνωρίζετε η αρμοδιότητα για τον ορισμό «Επιδιαιτητή» συμφώνως με το «ισπανικό μοντέλο» που εφαρμόζεται, ανήκει στα δύο (2) πρόσωπα που έχουν υποδειχθεί αντιστοίχως από τα θεσμικά όργανα (ΕΠΟ, Super League) και όχι στα Διοικητικά Συμβούλια των οργάνων αυτών.

Β) Καθίσταται συνεπώς αυτονόητο, ότι αντιστοίχως με τον κ. Γκρούτση, και ο κ. Σαραϊδάρης κατά την επιλογή του για τη θέση του εκπροσώπου της Super League στην Επιτροπή αυτή με απόφαση του Δ.Σ. μας έλαβε και «έχει τη σχετική εξουσιοδότηση για να ενεργήσει και να αποφασίσει για το θέμα όπως κρίνει ο ίδιος καλύτερα».

Συνεπώς, κατά την άποψή μας, κανένα ζήτημα δεν έχει προκύψει και η συνεργασία και οι εργασίες αρμοδιότητας των δύο ανωτέρω κύριων μπορούν να ξεκινήσουν όποτε εσείς κρίνετε.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Κ. Στράτος
Πρόεδρος

Super League ΕΛΛΑΔΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ