STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ΑΕΚ κέρδισε Παναιτωλικό, Μπουονανότε και Μάνταλο

Η ΑΕΚ κέρδισε Παναιτωλικό, Μπουονανότε και Μάνταλο
INTIME SPORTS

Προφανώς το τελευταίο που απασχολούσε τον Τραϊανό Δέλλα στο φιλικό στο Αγρίνιο ήταν το αποτέλεσμα. Αν και το εμφατικό 3-0 με το οποίο κέρδισε η ΑΕΚ έχει τη σημασία του.

Πιο σημαντικά όμως για τον Δέλλα, είναι τα υπόλοιπα κέρδη από το ματς με τον Παναιτωλικό. Όπως το γεγονός πως ο Ντιέγκο Μπουονανότε ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός, έπαιξε για πάνω από μισή ώρα και πέτυχε και το πρώτο του γκολ. Έστω και με πέναλτι.

Ο Αργεντινός έπαιξε τελικά ως επιτελικός μέσος. Και έδειξε πως έχει αρχίσει να βρίσκει πατήματα, καθώς πολλές μπάλες πέρασαν από τα πόδια του.

Στα κέρδη για την ΑΕΚ, η επιστροφή του Πέτρου Μάνταλου μετά από έξι μήνες παρά μια εβδομάδα. Ο διεθνής μέσος μπήκε στο γήπεδο ένα τέταρτο πριν από το φινάλε. Αλλά είχε τα κέφια του και πρόλαβε ακόμα και να απειλήσει μ’ ένα σουτ. Αναμφισβήτητα στα κέρδη για την ΑΕΚ και το γεγονός πως ο Κρισάντους, ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα, πέτυχε ένα γκολ και κέρδισε ένα πέναλτι.

Από την άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός έκανε διάφορα αγωνιστικά πειράματα. Τα περισσότερα εξ αυτών δεν βγήκαν, καθώς στο πρώτο ημίχρονο κυρίως, δεν είχε απαντήσεις στο πρεσάρισμα της ΑΕΚ. Πάντως και για την ομάδα του Αγρινίου το ματς προσφέρεται για αγωνιστικά συμπεράσματα.

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 17λεπτό όταν ο Κούσας μέσα στην περιοχή ανέτρεψε τον Κρισάντους. Ο Μπουονανότε έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Το 2-0 έγινε στο 25’ όταν ο Ντίντακ έβγαλε την σέντρα, ο Κέβιν από την πίεση του Ανάκογλου έκανε λάθος και ο Κρισάντους το εκμεταλλεύτηκε για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Το σκορ έκλεισε πέντε λεπτά πριν από το φινάλε με κοντινό πλασέ του Βασιλαντωνόπουλου, που επίσης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος (46’ Κυριακίδης), Κουτρομάνος (46’ Μπεχαράνο), Κούσας (71’ Χάντακος), Παπάζογλου (86’ Ζαρκαδάς), Μαρτίνεζ, Μάκος (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο (46’ Ρουσκουσέδα), Ουάρντα (61’ Ρομέρο), Καπέλ (79’ Μίλιο), Μαρκόφσκι, Βιγιαφάνιες (71’ Καμαρά)

ΑΕΚ: Ανέστης (60’ Βούρας), Γκάλο (60’ Σοιλέδης), Ντιντακ (69’ Πεταυράκης), Αρθο (65’ Κολοβέτσιος), Λαμπρόπουλος, Γιοχανσον (60’ Ανδρεόπουλος), Σιμοες(69’ Φαγιέ), Μπουονανοτε (74’ Μάνταλος), Ανάκογλου (74’ Κορδέρο), Μπαρμπόσα (60’ Βασιλαντωνόπουλος), Κρισάντους

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ