STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκολάρα ο Ντομοβτσίσκι, νίκη με 1-0 ο Λεβαδειακός την Ξάνθη

Γκολάρα ο Ντομοβτσίσκι, νίκη με 1-0 ο Λεβαδειακός την Ξάνθη
Λεβαδειακός πανηγυρική INTIME SPORTS

Μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 την Ξάνθη χάρη στο ψαλιδάκι του Ντομοβτσίσκι στο 33ο λεπτό. Δυο δοκάρια για τους γηπεδούχους.

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία το απόγευμα της Κυριακής. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν το τρίποντο με γκολάρα του Ντομοβτσίσκι στο πρώτο μέρος.

Η Ξάνθη προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από την εστία του Τσιντώντα και το κατάφερε για ένα δεκάλεπτο, όμως Ράνος και Καπετάνος δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Μιχαήλ Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)

4ος: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Βερέμκο (Τσιντώτας 32'), Στάθης, Ουόν, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Νικολάου, Μαχαίρας, Φαβάλι (Μίνγκας 49'), Ντομοβτσίσκι (Ναβάρο 76'), Γιακουμάκης, Μάντζιος.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Ζαραδούκας (Παπαστεργιανός 46'), Λισγάρας, Φάρκας, Μπαξεβανίδης, Ντιμιτρόφ (Τριάδης 68'), Χέρεα, Έλτον, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος (Καπετάνος 46').

Γκολ: Ντομοβτσίσκι (33' σουτ)

Κάρτες: Μπαξεβανίδης (κίτρινη 13'), Παπαστεργιανός (κίτρινη 75'), Μαχαίρας (κίτρινη 84'), Τσιντώτας (κίτρινη 92').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Λεβαδειακός - Ξάνθη 1-0.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε πολλές καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως Λεβαδειακός και Ξάνθη μπήκαν με αρκετή όρεξη στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και έχασαν τρεις ευκαιρίες με τους Φαβάλι και Μάντζιο (δυο φορές), όμως ο Τσέναμο ήταν σε ετοιμότητα. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 25ο λεπτό, όταν ο Μανωλάς έκανε τη σέντρα από αριστερά, όμως ο Μάντζιος με προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Γκολάρα ο Ντομοβτσίσκι

Το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό ο Λεβαδειακός όταν ο Φαβάλι εκτέλεσε φάουλ, ο Γιακουμάκης έκανε την κεφαλιά-πάσα και ο Ντομοβτσίσκι με ψαλιδάκι έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και έχασαν 1-2 καλές ευκαιρίες με τον Ντιμιτρόφ, όμως ο Τσιντώτας ήταν σε καλή θέση. Ο Λεβαδειακός βέβαια έχασε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο δεύτερο μέρος, με το δοκάρι του Μανωλά στο 65ο λεπτό. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 72ο λεπτό, όταν ο Χέρεα ολομόναχος έστειλε τη μπάλα πάνω στον Τσιντώτα με το κεφάλι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να χάνουν από μία καλή στιγμή. Μία με τον Λισγάρα ο Λεβαδειακός και άλλη μία με τον Τριάδη η Ξάνθη.

Ο MVP του αγώνα

Νικολάου και Μαχαίρας ήταν εξαιρετικοί στο ρόλο τους στη μεσαία γραμμή. Για την Ξάνθη ξεχώρισε ο Ντιμιτρόφ.

Η φάση του αγώνα

Εκεί στα μέσα του δευτέρου μέρους ο Κώστας Μανωλάς με όμορφη ενέργεια ελευθερώθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή και έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ με φάλτσο. Η μπάλα ωστόσο βρήκε στο δοκάρι.

Ο διαιτητής

Προσπάθησε να κρατήσει το ρυθμό του αγώνα χωρίς να δίνει πολλά φάουλ και κάρτες και τα κατάφερε. Δεν είχε μεγάλο λάθος.

Μας άρεσε

Το παιχνίδι είχε ρυθμό παρά το ένα μόλις γκολ. Μάλιστα ο Λεβαδειακός σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι!

Δεν μας άρεσε

Σε ένα ακόμα παιχνίδι τα φορ της Ξάνθης κινήθηκαν σε μέτρια μέρα. Ούτε ο Ράνος, αλλά ούτε και ο Καπετάνος μπόρεσαν να βοηθήσουν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ