STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Γκαγκάτσης για Σαββίδη: "Δεν τους είπε κάτι, μιλάει ρώσικα"

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε στην κίνηση του Ιβάν Σαββίδη να κατευθυνθεί προς τον πάγκο της ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως δεν τους είπε κάτι, αφού μιλάει ρώσικα και δεν ήταν κοντά ο μεταφραστής του.

Θέση για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης. Ο κ. Γκαγκάτσης ερωτήθηκε για το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, υποστηρίζοντας πως ήταν αγανακτισμένος απ' την απόφαση του Γιώργου Κομίνη να μην μετρήσει το γκολ.

"Όσον αφορά την είσοδο του κ. Σαββίδη, μπήκε αγανακτισμένος από την απόφαση του διαιτητή. Μπήκε για να κάνει νόημα στους παίκτες του ΠΑΟΚ να φύγουν από το γήπεδο.

Όχι, δεν είχε δικαίωμα να εισέλθει στο γήπεδο. Αγανακτισμένος ήταν και ήθελε οι παίκτες του να φύγουν. Οι Βιεϊρίνια και Βαρέλα διαφώνησαν και η ομάδα έμεινε στον αγωνιστικό χώρο", ανέφερε αρχικά.

Για τις διαμαρτυρίες του Μίχελ στον Κομίνη: "Δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν ένα ματς το οποίο έκρινε τίτλο έπειτα από 33 χρόνια για την ομάδα μας. Είπε 'you are finished' και του έκανε κίνηση ότι είναι καθαρό το γκολ. Του είπε τελείωσες επαγγελματικά γιατί είναι ένα ματς το οποίο κρίνει τίτλο και έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος. Ο κ. Μίχελ του το είπε διαιτητικά, γιατί ήταν γνωστός διαιτητής. Δεν ήταν μόνο αυτός όμως, ήταν και παράγοντες των δύο ομάδων".

Για την κίνηση του Σαββίδη να πάει προς τον πάγκο της ΑΕΚ: "Υπήρχαν ειρωνικά χειροκροτήματα από την πλευρά της ΑΕΚ και γι' αυτό κινήθηκε προς τον πάγκο της. Τον απέτρεψαν τα μέλη της ασφάλειάς του. Δεν τους είπε κάτι, μιλάει ρώσικα και ο μεταφραστής του ήταν μακριά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ