STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Για το 3Χ3 Πανιώνιος, Παναθηναϊκός και Πλατανιάς

Για το 3Χ3 Πανιώνιος, Παναθηναϊκός και Πλατανιάς

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League σε Ζωσιμάδες, Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο.

Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζεται με τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής και διεξάγονται τρία παιχνίδια σήμερα, τα οποία έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελούν... στοίχημα για κάποιες ομάδες που κυνηγούν το απόλυτο.

Κατ' αρχάς, στους Ζωσιμάδες ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί στις 16:00 τον Πλατανιά που μετρά δυο ισάριθμες νίκες ως τώρα με Κέρκυρα εκτός (1-0) και Λεβαδειακό εντός (3-2), ενώ οι γηπεδούχοι νίκησαν 3-0 στην πρεμιέρα τον Ατρόμητο και έχασαν 4-0 στη Λεωφόρο.

Στις 18:15, ο εξαιρετικός Πανιώνιος του Βλάνταν Μιλόγεβιτς πάει για το 3Χ3 απέναντι στην προβληματική και δίχως προπονητή Βέροια μετά το διαζύγιο με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς, με την "Βασίλισσα του Βορρά" να θέλει να κάνει... σεφτέ.

Τέλος, στις 20:30 ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα (έχει 7-0 γκολ ως τώρα), περνώντας από το Αγρίνιο απέναντι στον πάντα δυνατό Παναιτωλικό, ο οποίος προέρχεται από 2-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, ενώ στην πρεμιέρα είχε χάσει 2-1 στη Τούμπα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ