STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Για το 2Χ2 ο Ολυμπιακός, μάχες σε Αγρίνιο και Χανιά

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, Πανηγυρικό EUROKINISSI SPORTS

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Λαμία στο Περιστέρι (21:30) και θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, ενώ στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (19:15) και την ίδια ώρα ο Πλατανιάς την Ξάνθη στα "Περιβόλια".

Το πρωτάθλημα της Super League συνεχίζει με το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής, το οποίο περιλαμβάνει τρία σημερινά παιχνίδια, με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να θέλει να κάνει το "2 στα 2", αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη Λαμία στο ουδέτερο Περιστέρι (21:30), ενώ νωρίτερα (19:15) ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Ατρόμητο και ο Πλατανιάς έχει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς, αυτή την φορά με την Ξάνθη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Στο Αγρίνιο, λοιπόν, ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Ατρόμητο, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από την ήττα στο ΟΑΚΑ με 2-0 από την ΑΕΚ και τους φιλοξενούμενους από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-1), δεχόμενοι μάλιστα την ισοφάριση στο 86'. Αμφότερες οι ομάδες κυνηγούν το πρώτο τους τρίποντο. Δύο απουσίες για τον Μάκη Χάβο, δύο προσθήκες για τον Νταμίρ Κάναντι.

Για τον Παναιτωλικό, ο κόουτς της ομάδας θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιώργου Μύγα, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ και του Μάρκος Πάουλο, ο οποίος απεβλήθη με δύο κίτρινες κάρτες στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι, Λόπες, Μοράρ, Κυριακίδης.

Στον αντίποδα, ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, συμπεριέλαβε τους νεοαποκτηθέντες, Σπύρο Ρισβάνη και Άζερ Μπουσουλάτζιτς, στην αποστολή Εκτός της 19άδας των Περιστεριωτών έμειναν οι Πλατέλλας και Ζησόπουλος.

Η αποστολή του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Κυριακίδης, Κιβρακίδης, Μενσά, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Μανούσος, Ντάουντα, Μπαστακός, Νάτσος, Ρισβάνης, Ντιγκινί, Μπουσουλάτζιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΞΑΝΘΗ

Χωρίς απώλεια, ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στα Περιβόλια, με τους Χανιώτες να προέρχονται από το εντός έδρας 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (25/8), δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις τακτικής, καθώς και στη λειτουργία της ομάδας στις στημένες μπάλες. Προς το τέλος του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Η αποστολή του Πλατανιά: Ομπερχάουζερ, Κοκκαλάς, Στάμου, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Πριντέτα, Καρυπίδης, Στάθης, Βάντερσον, Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Παπανικολάου.

Για την ομάδα της Θράκης, ο Σέρβος τεχνικός, Μίλαν Ράσταβατς, συμπεριέλαβε στην αποστολή τούς Σιλά και Χατζητερζόγλου. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Ρότσε σε σχέση με την αποστολή για το ματς της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία στα Πηγάδια.

Η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Συλλά, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Φλίσκας, Καμαρά, Λουσέρο, Μεχία, Ντε Λούκας, Κίκε, Μπρίτο, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η Λαμία υποδέχεται τον Ολυμπιακό (26/8, 21:30) στο Περιστέρι (καθώς το ΔΑΚ δεν είναι ακόμη έτοιμο) για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League κι ο τεχνικός των Φθιωτών, Μπάμπης Τεννές, είδε τον Πατρίκ Βουό να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που "κληρονόμησε" από την Ξάνθη. Ο Ιβοριανός φορ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης των "κυανόλευκων".

Να τονίσουμε πως οι Φθιωτοί θα ναυλώσουν λεωφορεία από την πόλη με προορισμό το Περιστέρι, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση. Αυτό ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Ποντίκας, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση των έργων έως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη έτσι ώστε η δεύτερη εντός έδρας αναμέτρηση (τέταρτη αγωνιστική της Super League) να διεξαχθεί στη φυσική έδρα (ΔΑΚ Λαμίας).

Η αποστολή της Λαμίας: Πίτκας, Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Κουτρομάνος, Λινάρδος, Παντελιάδης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Ομο, Πίτι, Βάντερσον και Βουό.

Τέλος, ο Μπέσνικ Χάσι ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία περιλαμβάνει 22 ποδοσφαιριστές. Ο Αλβανός τεχνικός στρέφει το βλέμμα του στις εγχώριες διοργανώσεις και καταστρώνει σχέδια με αρκετούς βασικούς και λίγες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ριέκα, σίγουρα λιγότερες από όσες έκανε στην πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΛ.

Σίγουρος απών, πάντως, θα είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Ο Χάσι άφησε εκτός πλάνων για τον αγώνα στο Περιστέρι (αφού το γήπεδο των "νεοφώτιστων" δεν είναι έτοιμο) τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα έχει και υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τις επόμενες ημέρες και ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει να προκαλέσει κόπωση από τόσο νωρίς τον παίκτη του.

Από την προπόνηση της Παρασκευής (25/8) δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο κι έτσι ο Χάσι ανακοίνωσε αποστολή χωρίς περαιτέρω εκπλήξεις. Αναφορικά με την 11άδα, στο τέρμα θα είναι ο Καπίνο και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσος και Μίλιτς. Στον άξονα θα παίξουν οι Ζντιέλαρ και Ανδρούτσος, με τους Πάρντο και Σεμπά στα άκρα. Ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Γιαννιώτης, Μπεν, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Μίλιτς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Σιώπης, Ζντιέλαρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ