STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλικό: Skoda Ξάνθη - Ηρακλής 0-0

Φιλικό: Skoda Ξάνθη - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, η Skoda Ξάνθη και ο Ηρακλής αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στα Πηγάδια, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες ευκαιρίες.

Δεν σημειώθηκε γκολ στο φιλικό παιχνίδι της Skoda Ξάνθης με τον Ηρακλή, το οποίο έληξε 0-0 στο γήπεδο της Πηγαδίων. Ήταν το πρώτο ματς που έδωσε η γηπεδούχος ομάδα στην έδρα της, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της.

Οι δύο ομάδες που οδεύουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δοκιμές ενόψει της έναρξης της φετινής Superleague με τους προπονητές να βλέπουν την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών που επέλεξαν.

Φιλικό: Skoda Ξάνθη - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Στην πιο σημαντική στιγμή του αγώνα η SKODA ΞΑΝΘΗ είχε δοκάρι στο 60ό λεπτό με την κεφαλιά του Σολτάνι μετά από φάουλ του Λουσέρο ενώ ο Ηρακλής 10 λεπτά νωρίτερα είχε απειλήσει με το σουτ του Περόνε που κατέληξε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Μπέρτου.

Στο 75’ το φάουλ του Γουάλας πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Περνίς. Στο 86’ ο Μπαξεβανίδης μπήκε στην περιοχή κι έκανε τη σέντρα - σουτ αλλά δεν πρόλαβε ο Καπετάνος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Χρήστος Πανόπουλος.

Φιλικό: Skoda Ξάνθη - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Κούλα Χασάν – Εμπλιούκ Ιλιάζ).

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης (49’ Τσέναμο), Μπέρτος (62’ Μπαξεβανίδης), Ζαραδούκας (62’ Γουάλας), Φλίσκας (62’ Λισγάρας), Καρυπίδης (46’ Φάρκας), Παπαστεριανός (55’ Έλτον), Ορφανίδης Π. (62’ Ερέα), Σολτάνι (84’ Πασχαλάκης), Λουσέρο (82’ Φασίδης), Ντιμιτρόφ (55’ Τόμιτς), Ράνος (62’ Καπετάνος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (70’ Περνίς), Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης (46’ Στάμου), Μπαρτολίνι, Καρλίτος (70’ Σαραμαντάς), Λαζάρ (46’ Πουρτουλίδης), Ιντζόγλου, Χαντί (46’ Τσιλιανίδης), Κυριακίδης (70’ Πασάς), Ρομάνο (70’ Λουκίνας), Βέλλιος (46’ Περόνε).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ