STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική ρεβάνς για τον Ηρακλή 3-1 την Ξάνθη

Φιλική ρεβάνς για τον Ηρακλή 3-1 την Ξάνθη

Ο Ηρακλής επικράτησε την Τετάρτη το απόγευμα της Ξάνθης με 3-1 σε ένα παιχνίδι όπου και οι δυο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Σε μια άτυπη ρεβάνς για τον Ηρακλή εξελίχθηκε το φιλικό της Τετάρτης με την Ξάνθη με τους "κυανόλευκους" να επικρατούν με 3-1 της ομάδας του Λουτσέσκου. Το καλό και για τους δυο προπονητές ήταν πως χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές εκ των οποίων και αρκετούς νεαρούς που άρπαξαν την ευκαιρία.

Άλλωστε το φιλικό της Τετάρτης ήταν το τελευταίο και για τις δυο ομάδες ενώ την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθούν οι προπονήσεις τους και να ολοκληρώσουν τη φετινή σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20′ με προβολή του Σκούρτη, όμως ο Ηρακλής έφερε το ματς στα ίσα με τη λήξη του ημιχρόνου με αυτογκόλ του Φλίσκα, έπειτα από σέντρα του Σαραμαντά.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Ηρακλή άλλες 2 φορές, πρώτα στο 63′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεοζίνιο (χέρι του Μπαξεβανίδη) και στο 87′ με κοντινή προβολή του Κυριακίδη.

Στο 5’ και στο 10’ είχαμε ένα σουτ για κάθε ομάδα με τον Καμαρά να απειλεί για την SKODA ΞΑΝΘΗ, πέρασαν άουτ. Στο 12’ το δυνατό σουτ του Νιέτο πέρασε άουτ. Στο 18’ ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της ξανθιώτικης ομάδας από πλάγια έκανε το γύρισμα αλλά ο Χουάντερσον με τα πόδια ανέκοψε την πορεία της μπάλας.

Στο 30’ το φάουλ από καλή θέση του Νιέτο δεν βρήκε στόχο. Στο 41’ ο Νιέτο είχε δύο νέες προσπάθειες με την πρώτη να αποκρούει εξαιρετικά ο Περνίς και την δεύτερη να περνά άουτ.

Στο 48’ το σουτ του Λουσέρο μπλόκαρε ο Περνίς και το ίδιο έκανε ο Δεμένικος στο πλασέ επιθετικού του Ηρακλή λίγο αργότερα. Στο 57’ το σουτ από πλάγια θέση του Τριάδη πέρασε άουτ. Στο 64' ο Καμαρά σούταρε έξω από την περιοχή αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 76’ ο Καμαρά επιχείρησε νέο σουτ με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 79’ η μπάλα από το φάουλ του Τριάδη κι αφού βρήκε στο τείχος, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννίκογλου και κατέληξε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του, το πλασέ του Φασίδη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Κιοτζένης (Κούλα Χουσεΐν – Χατζημωυσιάδης) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης.

Οι συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ: Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γούτας, Χατζητερζόγλου, Βασιλακάκης, Καμαρά, Λουσέρο, Νιέτο, Τριάδης, Σκούρτης.

Έπαιξαν και οι: Ζώτος, Κρίστοφερ, Μπουνταγκίδης, Κώστας,Φασίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Πασάς, Λεοζίνιο, Αμαραντίδης, Τσιλιανίδης, Τσότρας.

Έπαιξαν και οι: Περνίς, Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Δούμτσιος, Μπικιάρης, Βλαχόπουλος, Ρότας, Αβραμίδης, Ζιαμπάρης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ