STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική νίκη του Αστέρα με αυτογκόλ Μπραντάο

Φιλική νίκη του Αστέρα με αυτογκόλ Μπραντάο

Ο Αστέρας νίκησε 2-0 το Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη κι αποτέλεσε την "πρόβα τζενεράλε" των δύο ομάδων για την έναρξη της Super League. Αυτογκόλ ο Μπραντάο.

Με τον Βραζιλιάνο επιθετικό και κορυφαία μεταγραφή του Λεβαδειακού, Μπραντάο, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του και τον Κώτσιρα να σκοράρει, ο Αστέρας νίκησε 2-0 τους Βοιωτούς σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης.

Οι "κιτρινομπλέ" ήταν από την αρχή του ματς πιο επικίνδυνοι κι επιχείρησαν να ανοίξουν το σκορ με τους Τσιλιανίδη και Μαντιντά. Ανεπιτυχώς, ωστόσο, καθώς το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως γκολ.

Στο 48ο λεπτό ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι κι ο Μπραντάο στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του Επασί.

Η ομάδας της Βοιωτίας είχε την ευκαιρία να φθάσει στην ισοφάριση με τον Τσαμπούρη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε έξω από την εστία του Αθανασιάδη. Στο 65ο λεπτό, η άμυνα του Αστέρα υπέπεσε σε λάθη, ο Γιακουμάκης πήρε την κατοχή της μπάλας, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε κι αυτό άουτ.

Στο 83ο λεπτό ο Κώτσιρας ύστερα από την επιμονή του να κυνηγήσει τη φάση που δημιούργησε ο Δουβίκας με το σουτ που έκανε, διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Αστέρας: Αθανασιάδης, Ίγκορ, Πασαλίδης, Σελίν (90' Τριανταφυλλόπουλος), Γιαννούλης, Μαδίντα (83' Ντουντού), Ιγκλέσιας (83' Τσουκαλάς), Τσιλιανίδης (46' Μουνάφο), Κυριακόπουλος, Καλτσάς (63' Κώτσιρας), Μανιάς (79' Δουβίκας).

Λεβαδειακός: Επασί, Μόϊσε, Τσιποτσέρης, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Ιμπραϊμα, Ομπιόρα, Ζαραδούκας, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο, Μπραντάο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιακουμάκης, Βασιλείου, Μητρόπουλος, Καψάσκης και Καλτσάς.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ