STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική νίκη για τον Ατρόμητο, 1-0 τον Αστέρα

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση στο "Θ. Κολοκοτρώνης" χάρη σε γκολ του Νικολά Ντιγκινί.

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο "Θ. Κολοκοτρώνης", με γκολ που σημείωσε ο Νικολά Ντιγκινί με ωραίο δυνατό σουτ, στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι Αρκάδες δημιούργησαν την καλύτερη του στιγμή στον αγώνα, με σουτ του Κοσμά Τσιλιανίδη στο πρώτο ημίχρονο το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές, με συνέπεια να πέσει ο ρυθμός του αγώνα.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τους Περιστεριώδες κόντρα στον Αστέρα, σε διάστημα μίας εβδομάδας, καθώς είχε προηγηθεί το 2-1 την περασμένη Παρασκευή (05/05) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Αθανασιάδης, Ασέν, Γιαννούλης, Καλτσάς, Ζουμά, Τριανταφυλλόπουλος, Τσουκαλάς, Γκοντό, Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς, Μπαρμπόζα.

Έπαιξαν και οι: Τσιφτσής, Κυριακόπουλος, Ευαγγέλου, Μανιάς, Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Μακροστέργιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ (40’ Θεοδωράκης), Κοντοές, Κατράνης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Νάτσος, Ούμπιντες, Ντάουντα, Ντιγκινί, Κιβρακίδης, Τόνσο.

Έπαιξαν στην επανάληψη και οι: Κυριακίδης, Λε Ταλέκ, Βασιλείου Λούι, Αντόνιο, Φιλίπ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ