STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική ματσάρα στη Ριζούπολη, ζημιά ο Γκιοατά

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ναζλίδης, Γκιοατά EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων επικράτησε του Πανιωνίου με 4-3 σε φιλικό που έγινε στην Ριζούπολη με τις δυο ομάδες να παίζουν αρκετά ανοιχτά. Φόβοι για ρήξη προσθίου χιαστού για τον Γκιοατά.

Φιλική ματσάρα διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στην Ριζούπολη εκεί όπου ο Απόλλων επικράτησε με 4-3 του Πανιωνίου με τις δυο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να μην κλείνονται για το αποτέλεσμα.

Ένα ματς το οποίο είχε επτά γκολ, ανατροπή αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καθώς ο Γκιοατά έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν.

Ο Πανιώνιος πήρε προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 1' με τον Σαββίδη αλλά ο Απόλλων με δυο γκολ του Στόουκς στο 10' και στο 35' με πέναλτι έκανε την ανατροπή. Ο Σιατραβάνης έκανε το 3-1 στο 52' με τον Μασούρα να μειώνει στο 58' σε 3-2. Οι "κυανέρυθροι" έφεραν το ματς στα ίσια στο 63' με τον Σπιριντόνοβιτς να κάνει το 3-3 και το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Ανιέτε στο 78'.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον (46' Τσόβιτς), Στάθης (46' Κοντοές), Κούρος (46' Καλλέργης, 85΄Κατσάρας)), Κύργιας (46' Ντεβέσα), Ζησόπουλος (46' Μπαρτολίνι), Μενδρινός (46' Τσουκαλάς), Κονέ (46' Σιατραβάνης), Σουάρες (46' Παπάζογλου), Αλμπάνης (46' Μάατσεν), Στόουκς (46' Καστιγιέχος), Ελμπάζ (46' Ανιέτε)

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Γκιοατά (31' λ.τρ. Νόβακ), Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς (59' Οικονομίδης), Κόρμπος (46' Μακρυλλος), Σιώπης (46' Πινιώτης), Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Βουκελάτος, Μασούρας (59' Ντουρμισάι)

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΓΚΙΟΑΤΑ

Ο Γκιοατά τραυματίστηκε πριν την συμπλήρωση 30 λεπτών αγώνα και αντικαταστάθηκε από το Νόβακ. Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω πλαγίου συνδέσμου, κάτι που αν επιβεβαιωθεί από τις εξετάσεις που θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σημαίνει πως ο νεαρός στόπερ θα χάσει τη φετινή σεζόν μένοντας έξι μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ