STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική ήττα για ΠΑΣ πριν τη ρεβάνς με την Άλκμααρ

Φιλική ήττα για ΠΑΣ πριν τη ρεβάνς με την Άλκμααρ
Πετράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήττα για τον ΠΑΣ Γιάννινα πριν τη ρεβάνς με την Άλκμααρ για τα προκριματικά του Europa League, καθώς έχασε 1-0 από την Κέρκυρα στους "Ζωσιμάδες".

Φιλική ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα πριν τη ρεβάνς με την Άλκμααρ για τα προκριματικά του Europa League, με τους Ηπειρώτες να κυνηγούν την ανατροπή του 1-0 από το πρώτο ματς επί ολλανδικού εδάφους.

Βέβαια, ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε κατά κύριο λόγο αναπληρωματική ομάδα κόντρα στους Φαίακες, οι οποίοι έκαναν το ίδιο από την δική τους πλευρά και επικράτησαν 1-0.

Ο Νίκιτς είχε δοκάρι για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου στο 35' και τρία λεπτά μετά ο Ντουαλά με κοντινή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Επστάιν πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές των δυο προπονητών δεν βοήθησαν στο θέαμα, έγιναν λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες και μοιραία δεν άλλαξε το αποτέλεσμα.

Έπαιξε με τον ΠΑΣ ο Μπουκουβάλας, δοκίμασε Τζανουλίνο η Κέρκυρα

Στο δεύτερο μέρος αυτό που έχει σημασία να σταθούμε είναι η χρησιμοποίηση του Μπουκουβάλα από τον Γιάννη Πετράκη και η δοκιμή του Τζανουλίνου από τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο πρώην άσος του Ηρακλή ο οποίος έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΣ αλλά δεν έχει ανακοινωθεί καθώς πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος μέσα από την προσφυγή που έχει καταθέσει αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο και είχε πολύ καλή απόδοση στα 45' που έπαιξε.

Όσο για τον Τζανουλίνο, είναι 20 χρονών και αγωνίζεται ως στόπερ έχοντας βγει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και τις τελευταίες μέρες δοκιμάζεται από τους "Φαίακες" προσπαθώντας να πείσει τον Μιχάλη Γρηγορίου για να κερδίσει ένα συμβόλαιο.

ΠΑΣ Γιάννινα:Περιστερίδης (76’ Κολιοφούκας), Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Γαρουφαλιάς, Μασούρας (46’ Κοζορώνης), Δώνης, Ζιώγας (46’ Ντόλοβατς), Ψαρράς Ι. (46’ Μπουκουβάλας), Κούτρης (52’ Κόκας), Κόντε (65’ Γιάκος), Μαμπουλού (71’ Φερφελής).

ΚΕΡΚΥΡΑ (α’ ημίχρονο):Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Κρητικός, Ντουαλά, Επστάιν, Γκόμες, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Γεωργακόπουλος, Νίκιτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (β’ ημίχρονο):Αραμπατζής, Βενέτης, Αντιλέχου, Αρναρέλλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Τζανουλίνος (υπό δοκιμή), Τουράμ, Ζαραδούκας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ