STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Φιλική επικράτηση του Ατρόμητου, 2-0 τον Παναιτωλικό

Φιλική επικράτηση του Ατρόμητου, 2-0 τον Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο φιλικό εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό και επικράτησε με 2-0 σε ένα παιχνίδι όπου οι δυο τεχνικοί χρησιμοποίησαν αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Πιο έτοιμος έδειξε ο Ατρόμητος στο φιλικό με τον Παναιτωλικό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Περιστερίου επικράτησε με 2-0 πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο με τους Ουμπίδες και Ντάουντα.

Τόσο ο Χάβος όσο και ο Κένεντι χρησιμοποίησαν όλους τους ποδοσφαιριστές που είχαν στη διάθεση τους και είδαν αρκετά πράγματα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 28' όταν ο Ουμπίδες με εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 51΄ο Ντάουντα με κεφαλιά από φάουλ του Βασιλακάκη έκανε το 2-0.

Ο Παναιτωλικός κέρδισε πέναλτι στο 79' όταν ο Μάζουρεκ ανατράπηκε από τον Μίκροβιτς. Ο Μάζουρεκ ανέλαβε την εκτέλεση του το οποίο απέκρουσε όμως ο γκολκίπερ του Ατρόμητου και κράτησε το τελικό 2-0.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης (46’ Τσέναμο), Μύγας (63’ Μαρινάκης), Παρράς (λ.τ. 35’ Τσοκάνης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας (71’ Ρότσα), Μπεχαράνο (63’ Μπράβο), Πάουλο (63’ Λόπες), Βασιλούδης (46’ Ρόσα), Ντίας (63’ Γιαννιώτης), Κλέσιο (71’ Σελεμανί), Βακράκος (46’ Μάζουρεκ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Κατράνης, Αντόνιο Τζούνιορ, Χατζηισαίας, Νάτσος, Κυριακίδης, Στρούγκης, Ούμπιδες, Μπαστακός, Βασιλείου, Μανούσος.

Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μενσά, Ζησόπουλος, Ντάουντα, Mάντσον, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Γιαννούλης.

Στα ευχάριστα της φιλικής αναμέτρησης πως αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Αγρινίου και ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό με αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης.

PHOTO CREDITS: WWW.PANAITOLIKOS.GR

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ