STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ευχές της λίγκας για καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Ευχές της λίγκας για καλή επιτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες ενόψει των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που ξεκινούν από την Τρίτη τις ευρωπαϊκές τους μάχες.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"O πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος εύχεται καλή επιτυχία στις ομάδες της Super League που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA".

Εν τω μεταξύ η Super League δεν ξέχασε τον αείμνηστο Απόστολο Παπουτσάκη, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της λίγκας, και ο οποίος είχε φύγει από την ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής ανέφερε:

"Στις 23 Ιουλίου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το χαμό του τ. προέδρου της Super League, αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την 23η Ιουλίου του 2012.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης διατέλεσε πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 και ξεχώρισε όχι μόνο για το ήθος και τη μετριοπάθειά του, αλλά και για την καλοσύνη και την ευγένεια που τον διέκρινε ως άνθρωπο.

Το παράδειγμα του Απόστολου Παπουτσάκη, ο οποίος προσπαθούσε με συναινετική διάθεση να γεφυρώνει τις αντιθέσεις και να προωθεί λύσεις για το καλό του ποδοσφαίρου, μέσα σε αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, αποτελεί τη διαρκή παρακαταθήκη που άφησε το πέρασμά του από τη Super League".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ