STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ευρώπη θα πάει και θα παραμιλάει, 1-0 ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού με γκολ του Ντιγκινί στο 42' και συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία παραμένοντας στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ατρόμητος επικράτησε και του Λεβαδειακού με 1-0 χάρη στο γκολ του Ντιγκινί και συνέχισε τις πτήσεις του στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Κάνει τους φίλους της ομάδας να έχουν όνειρα Ευρώπης και να φωνάζουν ρυθμικά: "Ευρώπη θα πάμε και θα παραμιλάμε" αποθεώνοντας τον Κάναντι και τους ποδοσφαιριστές του με τη λήξη της αναμέτρησης και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Από την άλλη ο Λεβαδειακός γνώρισε μια ακόμη ήττα, την τέταρτη συνεχόμενη, με αποτέλεσμα να παραμένει στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι συνολικά ήταν κακό αλλά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του και μπόρεσε να αξιοποιήσει έστω και τη μια ευκαιρία που έκανε ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα την εστία του Γιαννιώτη.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ

Με μια αλλαγή σε σχέση με το διπλό επί του Πλατανιά παρατάθηκε ο Ατρόμητος κόντρα στον Λεβαδειακό καθώς ο Μπουσούλατζιτς επανήλθε στο αρχικό σχήμα αντί του Ουμπίδες. Έτσι στο 4-2-3-1 αγωνίστηκε κάτω από το τέρμα ο Γιαννιώτης και στην τετράδα της άμυνας οι Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζησαΐας και Γιαννούλης. Τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Μπουσούλατζιτς και Μάντσον και μπροστά τους έπαιξαν οι Ντιγκινί, Βασιλακάκης και Ουάρντα με τον Ντάουντα μοναδικό προωθημένο στη κορυφή της επίθεσης.

Ευρώπη θα πάει και θα παραμιλάει, 1-0 ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό

Ο Ζοζέ Ανιγκό από την πλευρά του παρέταξε τον Λεβαδειακό και πάλι με ένα 3-4-3 έχοντας στη τριάδα των στόπερ τους Αντιλέχου, Τριποτσέρη και Φαβάρο. Τα δυο μπακ χαφ ήταν οι Τσαμπούρης και Ζαραδούκας και ως αμυντικά χαφ οι Νιάς, Μητρόπουλος. Μπροστά τους αγωνίστηκαν οι Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί και στη κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης.

Ευρώπη θα πάει και θα παραμιλάει, 1-0 ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό

Έφτανε το γκολ του Ντιγκινί στον Ατρόμητο

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιστερίου"

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιάυτης (Άρτας)

Βοηθοί: Κ. Ποντίκης (Πρέβεζας), Γ. Πασχάλης (Ηπείρου)

4ος: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζησαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Μάντσον, Βασιλακάκης (80' Ουμπίδες), Ντιγκινί (90' Καρασαλίδης), Ντάουντα (74' Μενσά).

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Αντιλέχου, Φαβάρο, Τριποτσέρης (46' Ιωαννίδης), Νιάσε, Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Μπελγκαζουάνι (78' Σουμπίνιο), Μητρόπουλος (74' Ομπιόρα).

Γκολ: 42' Ντιγκινί

Κίτρινες: 29' Κιβρακίδης, 75' Μενσά/23' Νιάς, 28' Μπελγκαζουανί, 83' Σουμπίνιο

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με τον Λεβαδειακό να του δίνει χώρο να αναπτυχθεί και τους γηπεδούχους να κρατούν τη μπάλα στα πόδια τους προσπαθώντας να απειλήσουν. Δεν τα κατάφεραν όμως παρά μόνο σε μια φάση, όταν και άνοιξαν το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους στα πρώτα 45λεπτα δεν απείλησαν καθόλου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο ματς ήρθε από πλευράς Ατρόμητου και ήταν ένα σουτ του Μαντσόν στο 20' με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δοκάρι του Επασί. Μάλιστα και στο 25' ο μέσος των γηπεδούχων δοκίμασε το πόδι του αλλά και πάλι ήταν άστοχος.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη αξιόλογη φάση στο παιχνίδι. Ήταν το 42' όταν τέσσερις παίκτες του Ατρόμητου άλλαξαν με τη μια τη μπάλα. Οι Μάντσον, Βασιλακάκης, Ντάουντα και Ντιγκινί με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα για το 1-0.

Δείτε τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου:

Ευρώπη θα πάει και θα παραμιλάει, 1-0 ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό

ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ο ΑΝΙΓΚΟ

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ανιγκό άλλαξε το σύστημα της ομάδας του καθώς έβγαλε τον Τριποτσέρη και πέρασε στη θέση του τον Ιωαννίδη παίζοντας πλέον με τέσσερις στην άμυνα και με ένα 4-4-2 στη προσπάθεια του Λεβαδειακού να ισοφαρίσει.

Ο Ατρόμητος όμως όπως και στο πρώτο ημίχρονο μπήκε και πάλι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 48' όταν ο Ουάρντα έδωσε στον Μπουσουλάτζιτς και αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το πλασέ με τον Επασί να μπλοκάρει.

Ο Λεβαδειακός απείλησε ουσιαστικά για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο 49' με τον Γιουσούφ να γίνεται κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή αλλά το σουτ έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μια ακόμα καλή στιγμή στο 57' με τον Βασιλακάκη να στρώνει στον Ουάρντα, αυτός επιχείρησε ένα πολύ δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Επασί. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάντσον έκανε το σουτ με την μπάλα και πάλι να φεύγει έξω.

Η καλύτερα στιγμή στο δεύτερο μέρος για τον Ατρόμητο χάθηκε στο 72' όταν ο Μπουσουλάτζιτς έδωσε στον Βασιλακάκη που μπήκε στη περιοχή και έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Αυτή μάλιστα ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση καθώς μέχρι τη λήξη του αγώνα ούτε ο Ατρόμητος, ούτε ο Λεβαδειακός μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Ευρώπη θα πάει και θα παραμιλάει, 1-0 ο Ατρόμητος τον Λεβαδειακό

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το γκολ του Ατρόμητου. Πολύ ωραία φάση για τους παίκτες των γηπεδούχων που άλλαξαν τη μπάλα με την μια και τελικό αποδέκτη τον Ντιγκινί που ήταν εύστοχος και έκανε το 1-0.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Αριστομένης Κουτσιάυτης από την Άρτα. Καλή η διαιτησία του ρέφερι της αναμέτρησης ο οποίος όμως σε κάποιες φάσεις και ιδίως σε κάποια μαρκαρίσματα είχε διαφορετική αντιμετώπιση. Ήταν κοντά όμως στις περισσότερες φάσεις.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Ντιγκινί. Εκτός του γκολ που πέτυχε ήταν και από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ζήτησε πολλές φορές τη μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Οι Ουάρντα, Αντιλέχου. Στην διάρκεια της αναμέτρησης μπορεί να βρέθηκαν πολλές φορές αντιμέτωποι με τον Αιγύπτιο να δέχεται αρκετά μαρκαρίσματα από τον μέσο του Λεβαδειακού αλλά μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τους τα έλεγαν για αρκετή ώρα δείχνοντας πως ότι γίνεται στα 90λεπτα ενός αγώνα μένει εκεί.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο λιγοστός κόσμος στις εξέδρες του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία, βρίσκεται στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά ο κόσμος δεν βρέθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ