STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έχει σφυγμό ακόμα, 1-0 ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο με Μουνιέ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός με τον Μουνιέ να σκοράρει από την άσπρη βούλα επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και έδειξε πως όσα και αν περνάει, η φανέλα του είναι πολύ βαριά. Νίκη πεντάδας για τους πράσινους αν πάρουν πίσω τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν λόγω Βέμερ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια νίκη, που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν νίκη πεντάδας, κόντρα στον Ατρόμητο επικρατώντας με 1-0 του Ατρόμητου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιέ σε ένα ωραίο ματς με πολλές φάσεις στην Λεωφόρο.

Μάλιστα αν οι πράσινοι πάρουν πίσω τους τρεις βαθμούς που τους αφαιρέθηκαν λόγω Βέμερ ίσως παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της κατάκτησης της 5ης θέσης ώστε να σβήσουν την ποινή από την UEFA.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό με τις δυο ομάδες να έχουν αρκετές καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά τόσο ο Βλαχοδήμος, κυρίως, όσο και ο Γιαννιώτης είχαν αρκετές σωτήριες επεμβάσεις και κράτησαν σε χαμηλό επίπεδο το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε μουδιασμένα στο ματς τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος και ανέβασε την απόδοση του μετά το 15' και μετά το 55' αντίστοιχα. Το τριφύλλι βρήκε ένα γκολ μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Κουρμπέλης από τον Μάντσον και εκτέλεσε εύστοχα ο Μουνιέ.

Στα τελευταία δέκα λεπτά το τριφύλλι έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μυστακίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά άντεξε στην πίεση του Ατρόμητου και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με το γήπεδο να χειροκροτεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού τον Λουτσιάνο και να χρησιμοποιήσει τον Κολοβέτσιο αντί του Αυλωνίτη στην άμυνα του Παναθηναϊκού ενώ ο Οικονόμου πήρε τη θέση του Ινσούα στο αριστερό άκρο. Ο Βλαχοδήμος βρέθηκε κάτω από τα γκολπόστ με τον Γιόχανσον να παίζει στα δεξιά και τον Οικονόμου αριστερά ενώ οι δυο στόπερ ήταν οι Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος. Σε ακόμη ένα παιχνίδι το δίδυμο των αμυντικών χαφ ήταν οι Κάτσε, Τζανδάρης με τον Μουνιέ να ξεκινάει στο αριστερό άκρο, τον Λουντ δεξιά και τον Λουτσιάνο λίγο πιο μπροστά, πίσω όμως από τον Δώνη.

Έχει σφυγμό ακόμα, 1-0 ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο με Μουνιέ

Από την άλλη ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, χρησιμοποίησε στο 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε είχε τον Γιαννιώτη κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Σάκιτς και αριστερά ο Γιαννούλης ενώ το δίδυμο των στόπερ αποτελούσαν οι Καρασαλίδης και Χατζηϊσαίας. Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Μάντσον και Μπουσούλατζιτς και στην τριάδα μπροστά τους στα δεξιά ο Ντιγκινί, αριστερά ο Ουάρντα και στο κέντρο ο Βασιλακάκης και στη κορυφή της επίθεσης ο Μπρούνο.

Έχει σφυγμό ακόμα, 1-0 ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο με Μουνιέ

Είχε Βλαχοδήμο πίσω και Μουνιέ μπροστά ο Παναθηναϊκός

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δ. Τάτσης (Ηπείρου), Χρ. Μπαλτάς (Αχαΐας)

4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης):Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κάτσε (76' Μολίνς), Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ (84' Στάικος), Λουτσιάνο (65' Μυστακίδης), Δώνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι):Γιαννιώτης, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον, Βασιλακάκης (62' Ουμπίδες), Μπουσούλατζιτς (80' Κωτσόπουλος), Ουάρντα, Μπρούνο (62' Ντάουντα), Ντιγκινί.

Γκολ: 58' Μουνιέ

Κίτρινες κάρτες: 64' Μουνιέ, 67' Μυστακίδης, 90' Μολίνς, 90' Γιόχανσον/34' Χατζηισαΐας

Κόκκινη κάρτα: 81' Μυστακίδης

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και έδειξε να πατάει πιο σωστά στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Περιστερίου μάλιστα απείλησε πρώτη στο 5' όταν ο Μπρούνο από τα αριστερά πέρασε ωραία τον Κολοβέτσιο, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε αλλά ο Βλαχοδήμος με σωτήρια επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ και κράτησε το μηδέν.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής. Ο Ντιγκινί ανέλαβε την εκτέλεση του και εκτέλεσε όμορφα με το δεξί προς την αριστερή γωνία του Βλαχοδήμου. Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έπεσε με μπλοζόν όμως και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανεβάζει την απόδοση του μετά τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, κράτησε τη μπάλα στα πόδια του, και απείλησε για πρώτη φορά στο 20'. Οι Μουνιέ, Λουτσιάνο και Λουντ άλλαξαν πολύ όμορφα τη μπάλα έξω από την περιοχή με τον Βραζιλιάνο να κάνει το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήγε προς τον Μουνιέ που με ένα εναέριο πλασέ επιχείρησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Γιαννιώτης με σωτήρια επέμβαση απομάκρυνε

Λίγο μετά τη συμπλήρωσε μισής ώρας αγώνα ο Ουζουνίδης άλλαξε θέση στους Λουντ και Μουνιέ κάτι που βοήθησε το τριφύλλι να αναπτυχθεί καλύτερα και να γίνει πιο επικίνδυνο. Οι πράσινοι απείλησαν ξανά στο 33' όταν η μπάλα έφτασε στον Δώνη και αυτός υπό πίεση επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Ατρόμητος είχε μια ακόμη καλή στιγμή στο 36' όταν Ουάρντα ελίχθηκε από τα αριστερά, σέντραρε, η μπάλα κόντραρε και πήρε ύψος, έφτασε στον Μπρούνο, αλλά το σουτ από καλή θέση με το αριστερό κατέληξε ψηλά άουτ.

ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός αναπτύχθηκε πανέμορφα και στο 39' με την μπάλα να βγαίνει αριστερά στον Κάτσε. Αυτός έκανε προσποίηση στον Σάκιτς και έβαλε τη σέντρα προς τον αφύλακτο Δώνη ο οποίος πήρε την κεφαλιά αλλά την έστειλε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Γιαννιώτη.

Δυο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προηγηθεί όταν ο Μουνιέ από τα δεξιά έδωσε στην απέναντι πλευρά στον επερχόμενο Λουντ που έκανε την προσποίηση και το σουτ με το δεξί αλλά αυτό πήγε στην ευθεία και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε την μπάλα.

Στη λήξη του πρώτου μέρους το τριφύλλι απείλησε και πάλι. Σε εκτέλεση κόρνερ του Κάτσε από τα αριστερά ο Μουνιέ βρήκε την μπάλα αλλά όχι σωστά και αυτή πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δυο ομάδες παρά το γεγονός ότι ο Κάναντι για περίπου τρία λεπτά πριν την έναρξη της επανάληψης έδινε οδηγίες στον Ουμπίδες.

Μάλιστα όπως και στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά και είχε δυο καλές στιγμές. Αρχικά στο 50' ο Γιαννούλης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε την παράλληλη μπαλιά, η οποία έφυγε είκοσι πόντους πίσω από τον Μπρούνο που δεν μπόρεσε να πλασάρει.

Δυο λεπτά αργότερα ο Ουάρντα έγινε κάτοχος της μπάλας επίσης από τα αριστερά, πέρασε τον Γιόχανσον και επιχείρησε ένα σουτ από ένα σημείο όπου δεν το περίμενε κανείς αλλά ο Βλαχοδήμος ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ.

ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΜΟΥΝΙΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 58' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μουνιέ. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κουρμπέλης όταν μετά από φάουλ που εκτελέστηκε γρήγορα προς τον Λουντ, ο Φιλανδός έχασε τη μπάλα, αλλά ο αρχηγός του Παναθηναϊκού την τσίμπησε προ του Μάντσον και ο μέσος του Ατρόμητου τον κλώτσησε. Αμέσως ο Κατσικογιάννης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μουνιέ, όπως και στο "Γ. Καραϊσκάκης", ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών και νίκησε τον Γιαννιώτη παρότι έπεσε στη σωστή γωνία.

Ο Κάναντι με την ομάδα του πίσω στο σκορ έκανε δυο αλλαγές βάζοντας στο ματς τους Ντάουντα, Ουμπίδες αντί των Μπρούνο, Βασιλακάκη ενώ λίγα λεπτά αργότερα και ο Ουζουνίδης έριξε στο παιχνίδι τον Μυστακίδη αντί του Λουτσιάνο ο οποίος τα είχε πάει εξαιρετικά μέχρι εκείνη την ώρα.

Οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο 2-0 στο 71' όταν ο Μυστακίδης από τα αριστερά έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, και έκανε το σουτ με τον Γιαννιώτη όμως να αποκρούει και να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Έξι λεπτά αργότερα και πάλι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κάνει το 2-0. Ο Δώνης έκλεψε πανέμορφα στο χώρο του κέντρου και άνοιξε στον Μουνιέ με τους πράσινους να βγαίνουν στην αντεπίθεση, τρεις εναντίων ενός. Ο Μουνιέ έδωσε ξανά προς τον Δώνη ο οποίος δεν έκανε το κοντρόλ και χάθηκε σε πρώτη φάση η ευκαιρία για τους πράσινους. Η μπάλα έφτασε στον Μυστακίδη που επιχείρησε το σουτ αλλά και πάλι ο Γιαννιώτης μπλόκαρε.

ΕΥΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ, ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο 78' ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά με τον Βλαχοδήμο να κάνει μια τρομερή επέμβαση και έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ. Μια σπουδαία απόκρουση από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Τρία λεπτά αργότερα το τριφύλλι έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Μυστακίδης προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι αλλά ο Κατσικογιάννης έδωσε συνέχεια στο ματς και δεύτερη κίτρινη στον επιθετικό του Παναθηναϊκού και άφησε το τριφύλλι με δέκα παίκτες.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το τετ α τετ στο 5' που έχασε ο Μπρούνο. Μόλις στο 5' ο Ατρόμητος βρέθηκε κοντά στο να ανοίξει το σκορ αλλά ο Βλαχοδήμος εντυπωσιακά έσωσε τον Παναθηναϊκό. Αν εκεί άνοιγε το σκορ ίσως το ματς εξελισσόταν εντελώς διαφορετικά.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Κατσικογιάννης από την Ήπειρο. Πάρα πολύ καλή η διαιτησία του ρέφερι της αναμέτρησης. Χωρίς λάθη και με σωστές αποφάσεις. Έδωσε σωστά το πέναλτι που ήταν, δεν "τσίμπησε" στο πέναλτι που ζήτησε ο Μυστακίδης αλλά ίσως ήταν λίγο υπερβολική η δεύτερη κίτρινη που έδειξε στον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Βλαχοδήμος. Πολύ καλή εμφάνιση από τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού που σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις κράτησε το μηδέν στην εστία και έσωσε τους πράσινους.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Μάντσον. Με το που έκανε το πέναλτι που υπέδειξε ο Κατσικογιάννης ο μέσος του Ατρόμητου σήκωσε το χέρι και παραδέχθηκε την παράβαση που είχε κάνει. Πολύ όμορφη κίνηση από τον Μάντσον που ανέλαβε την ευθύνη για το πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Μυστακίδης. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχοντας ήδη κίτρινη κάρτα προσπάθησε να "κοροϊδέψει" τον διαιτητή της αναμέτρησης και να εκμαιεύσει το πέναλτι. Είδε τη δεύτερη κίτρινη και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ