STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο

Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αστέρας με τον Ιωαννίδη να βρίσκει δίχτυα σε ένα ακόμη φιλικό επικράτησε του Πανιώνιου με 2-0 στην Τρίπολη με τους γηπεδούχους να έχουν καλύτερη απόδοση. (PICS)

Μια ακόμη φιλική νίκη για τον Αστέρα, αυτή τη φορά στην Τρίπολη, επί του Πανιωνίου με 2-0 με τους Αρκάδες να είναι καλύτεροι και να μην δυσκολεύονται από τους αντιπάλους τους που δεν είχαν καλή απόδοση.

Με τον Ιωαννίδη να παραμένει "ζεστός" και να σκοράρει και πάλι, έχει πετύχει γκολ σε όλα τα φιλικά του Αστέρα, η ομάδα του Χάβου έδειξε καλύτερα στοιχεία από ότι οι "κυανέρυθροι".

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς άνηκε στον Πανιώνιο με τον Φούντα να σουτάρει στο 6' αλλά ο Κοσίτσκι μπλόκαρε την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα ο Φούντας εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε και πάλι έξω ενώ στο 15' και πάλι μακρινό σουτ του Φούντα μπλόκαρε ο Κοσίτσκι.

Οι Αρκάδες αφού κράτησαν το μηδέν στα πρώτα λεπτά στη συνέχεια βγήκαν στην επίθεση και στο 35' σκόραραν όταν ο Τσουκαλάς έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Οικονόμου, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.

Δυο λεπτά αργότερα ο Αστέρας έκανε το 2-0 με τον Ιωαννίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από κάθετη πάσα του Κουρμπέλη. Ο επιθετικός των γηπεδούχων πέρασε και τον Θεοδωρόπουλο και έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια ακόμη καλή στιγμή πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43' όταν σε καλό φάουλ που κέρδισε ο Πανιώνιος, ο Μπεν ανέλαβε την εκτέλεση του αλλά ο Μάσα απομάκρυνε με κεφαλιά.

Ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 3-0 στο 50' όταν ο Τσιλιανίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου.

Η τελευταία καλή στιγμή για τους Αρκάδες χάθηκε στο 65' μετά από σέντρα του Γιαννούλη από τα αριστερά και τον Ιωαννίδη να μην προλαβαίνει τη τελευταία στιγμή με κεφαλιά να απειλήσει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Δελφάκης και είχε ως βοηθούς του τους Τρύφωνα Πετρόπουλο και Δημήτρη Βεργέτη.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χαβός): Κοσίτσκι (58' Αθανασιάδης), Μπέρτος (88' Ίγκορ), Τριανταφυλλόπουλος, Κουρμπέλης (79' Σεφίλ), Γιαννούλης (88' Νάτσης), Δημούτσος (82' Στανισάβλιεβιτς), Τσουκαλάς (58' Χαμντανί), Καλτσάς (82' Νίκο Φερνάντεθ), Τσιλιανίδης (73' Τσάβες), Μάσα (73' Κώτσιρας), Ιωαννίδης (79' Γκοντό).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Θεοδωρόπουλος, Ρισβάνης (81' Γκιοάτα), Κόρμπος, Βλάχος (46' Αργυρόπουλος), Οικονόμου (81' Πατσατζόγλου), Ανσαριφάντ (74' Καθάριος), Σιώπης (81΄Πινωτής), Ολαϊτάν, Αντωνιάδης (57' Τασουλής), Φούντας (26' Μασούρας), Μπεν Μοχάμεντ (57' Μασούντ).

Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Εύκολα ο Αστέρας 2-0 τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοινώθηκε ο Φαρίνια

Εν τω μεταξύ στην ανάπαυλα του φιλικού με τον Π ανιώνιο ανακοινώθηκε και ο Φαρίνια ο οποίος υπέγραψε νωρίτερα μέσα στην ημέρα το συμβόλαιο του. Η ανακοίνωση της απόκτησης του έγινε από τα μεγάφωνα του γηπέδου με τον κόσμο να χειροκροτεί θερμά. Μάλιστα ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής των Αρκάδων παρακολούθησε και αυτός τη φιλική αναμέτρηση και τη νίκη επί του Πανιώνιου.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ