STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έτοιμος να καταθέσει για το Ολυμπιακός - Πλατανιάς ο Αποστολόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο μπακ - χαφ του Πλατανιά, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ένορκη κατάθεση στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, περί επίθεσης στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος του Πλατανιά, ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, είναι έτοιμος να προχωρήσει σε ένορκη κατάθεση στον Αθλητικό Εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, περί επίθεσης στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο 25χρονος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται στον Πλατανιά από το 2014, δεν μετείχε στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του. Το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο, είναι απίθανο να ανανεωθεί και μένει πλέον να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση αν προχωρήσει στην ένορκη κατάθεση κατά των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς είχε εκδώσει ανακοίνωση για κλίμα εκφοβισμού, προπηλακισμούς και επιτροπή υποδοχής στο πούλμαν λίγο μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, το οποίο έγινε στις 1 Απριλίου στο Φάληρο. Ο στόπερ του Πλατανιά, Χρήστος Καρυπίδης, είχε κάνει λόγο για " πρωτοφανή πράγματα", ενώ η Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά διενήργησε προκαταρκτική έρευνα για όσα κατήγγειλε η ομάδα των Χανίων.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι εκθέσεις των αξιωματούχων αγώνα και το φύλλο αγώνα δεν ανέφεραν κάτι σχετικό με την καταγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ