STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έσωσε τον Παναθηναϊκό ο Βλαχοδήμος, 0-0 με τον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός είχε περισσότερες φάσεις για γκολ στην Λεωφόρο στο ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά βρήκε απέναντι του έναν Βλαχοδήμο που με τρεις σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το 0-0 και έδωσε τον βαθμό στο "τριφύλλι".

Ανήμερα των 110ων γενεθλίων του ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να κάνει δώρο στους φιλάθλους του τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Το αντίθετο μάλιστα βρέθηκε κοντά στο να χάσει από την ομάδα του Αγρινίου που παρουσιάστηκε αρκετά καλή στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου.

Για να έρθει το τελικό 0-0 χρειάστηκαν τρεις σωτήριες επεμβάσεις του Βλαχοδήμου ο οποίος κράτησε το μηδέν στην εστία του και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε τον βαθμό στον Παναθηναϊκό που φάνηκε και πάλι να έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη και στο τελείωμα των φάσεων.

Ο Ουζουνίδης χρησιμοποίησε από την αρχή της αναμέτρησης τον Κάτσε ενώ στην διάρκεια του αγώνα έριξε και τον Μυστακίδη με τους δυο ποδοσφαιριστές να δείχνουν πως μπορούν να βοηθήσουν αλλά ήταν λογικό μετά από τρεις μέρες να μην έχουν μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών τους.

Ο Παναιτωλικός δημιούργησε περισσότερες κλασικές φάσεις στο ματς, στάθηκε και άτυχος καθώς είχε και δοκάρι ενώ βρήκε απέναντι του τον Βλαχοδήμο που έχει κάνει τρεις επεμβάσεις φανταστικές.

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με μια αλλαγή σε σχέση με το ματς κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Τζανδάρης ήταν εκτός αποστολής και τη θέση του στο αρχικό σχήμα πήρε ο Κάτσε. Στο 4-4-1-1 που παρέταξε ο Ουζουνίδης οι πράσινοι αγωνίστηκαν ως εξής. Κάτω από την εστία ο Βλαχοδήμος στο δεξί άκρο έπαιξε ο Γιόχανσον και αριστερά ο Ινσούα ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Κολοβέτσιος, Οικονόμου. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής τα δυο αμυντικά χαφ ήταν οι Κουρμπέλης, Κάτσε με τον Λουντ να παίζει αριστερά και τον Χατζηγιοβάνη στα δεξιά. Ο Άλτμαν ήταν μπροστά τους και στην κορυφή αγωνίστηκε ο Δώνης.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του έπαιξε με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο ήταν ο Μαρινάκης και αριστερά ο Τσοκάνης με τους Μιχάι, Περέιρα να είναι τα δυο στόπερ. Ο Μάρκος Πάουλο ήταν το αμυντικό χαφ μαζί με τον Βασιλούδη με τους Κλέσιο και Ρόσα να παίζουν στις πλευρές. Μπροστά τους έπαιξε ο Ντίας και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Μοράρ.

Κακό πρώτο μέρος, περισσότερες φάσεις ο Παναιτωλικός στο δεύτερο

Γήπεδο: "Απόστολος Νικολαϊδης"

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Α. Δίπλαρης (Καρδίτσας), Π. Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής)

4ος: Γεώργιος Τζοβάρας(Φθιώτιδας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Κουρμπέλης (46' Μυστακίδης), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (70' Κουλιμπαλί), Λουντ, Άλτμαν (78' Μπουζούκης), Δώνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Τσοκάνης, Μιχάι, Περέιρα, Μάρκος Πάουλο, Ντίας, Βασιλούδης (88' Χαντάκιας), Κλέσιο (78' Γουίλιαν ), Ρόσα (90' Νταλακούρας), Μοράρ.

Γκολ: -

Κίτρινες: 45' Κουρμπέλης/27' Ντίας

Κόκκινες:

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε απόλυτα ισορροπημένο ανάμεσα στις δυο ομάδες που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάτι καλό στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήρθε από τους φιλοξενούμενους μετά από ένα χέρι του Κάτσε και φάουλ που κέρδισε η ομάδα του Παναιτωλικού. Ο Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση του και έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκών του Βλαχοδήμου που δεν θα μπορούσε να αντιδράσει αν η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να μην μπορεί να απειλήσει και να φτιάξει φάσεις μπροστά από την εστία του Κυριακίδη και έπρεπε να φτάσουμε στο 24' ώστε να φτάσει κοντά στο γκολ. Ο Περέιρα έκανε λάθος γύρισμα, ο Δώνης βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Κυριακίδη αλλά πριν πλασάρει ο Μιχάι με προβολή έδιωξε σε κόρνερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός απείλησε και πάλι μέσω σπόντας. Σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μαρινάκη, πήρε περίεργη τροχιά και έφυγε λίγο έξω από την εστία του Κυριακίδη.

Η στατιστική απεικόνιση του πρώτου μέρους στη Λεωφόρο:

Έσωσε τον Παναθηναϊκό ο Βλαχοδήμος, 0-0 με τον Παναιτωλικό

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Ουζουνίδης προχώρησε σε μια αναγκαστική αλλαγή. Έβγαλε από το παιχνίδι τον Κουρμπέλη που είχε κάποιες ενοχλήσεις και πέρασε στο ματς τον Μυστακίδη. Άλλαξε παράλληλα και τους ρόλους στην ομάδα του καθώς έφερε τον Λουντ στα χαφ με τον Μυστακίδη να παίζει στα δεξιά και τον Χατζηγιοβάνη να πηγαίνει αριστερά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 54' όταν ο Χατζηγιοβάνης βρέθηκε σε θέση για σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια, έπιασε το δεξί μονοκόμματο αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Κυριακίδη.

ΤΡΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ

Ο Παναιτωλικός απάντησε με μια κλασική ευκαιρία και τον Βλαχοδήμο να σώζει σωτήρια την ομάδα του στο 59'. Ο Μοράρ πέρασε υπέροχα από τα αριστερά δυο παίκτες του Παναθηναϊκού, έκανε τη σέντρα και ο Κλέσιο πήρε την κεφαλιά εξ επαφής για να διώξει με το ένα χέρι ο Βλαχοδημός.

Ένα λεπτό αργότερα και πάλι ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν ο σωτήρας της πράσινης εστίας. Ο Ντίας είχε τον χώρο μπροστά του, επιχείρησε και ένα σουτ με τον Βλαχοδήμο να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει πλάγια αριστερά, εκεί όπου ήρθε ο Μαρινάκης για να κάνει το πλασέ και τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να διώχνει και πάλι σε κόρνερ.

Στο 70' και πάλι οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γιόχανσον να σώζει την τελευταία στιγμή. Ο Κλέσιο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά. Ολομόναχος ο Μοράρ έστρωσε τη μπάλα μπροστά του και ο Γιόχανσον τελευταία στιγμή του έβαλε την κόντρα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Στο επόμενο λεπτό ο Ουζουνίδης έκανε ακόμα μια κίνηση καθώς έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον Χατζηγιοβάνη και πέρασε στην θέση του τον Κουλιμπαλί. Ο αμυντικός από το Μάλι έπαιξε δεξί μπακ με τον Γιόχανσον να παίζει δεξί χαφ και τους Μυστακίδη, Δώνη να παίζουν πλέον ως δίδυμο στην επίθεση.

Λίγο αργότερα μάλιστα πέρασε στο ματς και τον Μπουζούκη αντί του Άλτμαν και άλλαξε εκ νέου την διάταξη με τον Κουλιμπαλί ως χαφ εξτρέμ από τα δεξιά ενώ ανέβασε και τον Ινσούα από τα αριστερά. Ήθελε έτσι να έχει περισσότερους παίκτες κοντά στην εστία του Κυριακίδη.

Ο Παναθηναϊκός που είχε να απειλήσει ουσιαστικά από το 54' βρέθηκε κοντά στο γκολ στο 89' όταν μετά από κόρνερ από τα δεξιά η μπάλα έφτασε στον Δώνη που επιχείρησε ένα ανάποδο ψαλίδι με τον Κυριακίδη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία της Super League και όχι μόνο

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η απόκρουση του Βλαχοδήμου στο 59'. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε μια τρομερή επέμβαση σε δύσκολη φάση, κεφαλιά του Κλέσιο με τα χέρια και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Αθανάσιος Τζήλος από τη Λάρισα. Πολύ καλό παιχνίδι από τον ρέφερι της αναμέτρησης ο οποίος πήρε αρκετές σωστές αποφάσεις και απέφυγε τα λάθη.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Ο Βλαχοδήμος. Έσωσε την ομάδα του και ήταν αυτός που είπε όχι σε όλες τις επιθετικές ενέργειες του Παναιτωλικού.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Ο Μοράρ. Πολύ καλό παιχνίδι από τον επιθετικό του Παναιτωλικού που στάθηκε άτυχος στη φάση με το δοκάρι ενώ είχε τρομερές κινήσεις στην διάρκεια της αναμέτρησης.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Οι καθυστερήσεις του Παναιτωλικού. Σε ένα ματς χωρίς λόγο οι παίκτες του Παναιτωλικού έκαναν αρκετές καθυστερήσεις με στόχο να πάρουν τον βαθμό. Δεν χρειάζονταν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ