STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Έσπασε" ο "συνεταιρισμός" για τα τηλεοπτικά

"Έσπασε" ο "συνεταιρισμός" για τα τηλεοπτικά
INTIME SPORTS

"Όχι" είπε η Ξάνθη στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών. Απείχε ο Παναθηναϊκός, επιφυλακτικός ο ΠΑΟΚ, συνολικά 13 ομάδες της Super League υπέγραψαν τη συμφωνία.

Συνολικά 13 ομάδες υπέγραψαν το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο με τη NOVA (2017-2019), αλλά σε αυτές δεν περιλαμβάνεται ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Παναθηναϊκός, ούτε η Ξάνθη.

Ο πρώτος ξεκαθάρισε με επιστολή του ότι είναι επιφυλακτικός - εκπροσωπήθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση που δεν είχε δικαίωμα ψήφου - στην ανανέωση της συμφωνίας, ο δεύτερος απείχε όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα, ενώ η τρίτη είπε "όχι".

Στο Δ.Σ. της Λίγκας ο ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε μέσω του Μάκη Γκαγκάτση καθώς σε αυτό δεν βρέθηκε ο Ιάκωβος Αγγελίδης λόγω των επαφών που έγιναν με την πλευρά του Γκιόργκι Λόρια. Μέσω του Γκαγκάτση εκφράστηκαν οι εξής θέσεις του "Δικεφάλου":

-Ο ΠΑΟΚ δεν βιάζεται να υπογραφεί σύμβαση με την Nοva χωρίς συζήτηση επί μέρους όρων, όπως ο διαχωρισμός των ιντερνετικών δικαιωμάτων. Για το θέμα, ο Ιάκωβος Αγγελίδης έστειλε και εγγράφως την θέση του ΠΑΟΚ.

- Ο Αγγελίδης θα συμμετάσχει στην Επιτροπή που θα συζητήσει την πρόταση που θα γίνει προς τον ΟΠΑΠ.

- Υπήρξε διαφωνία στην πρόταση του Εργοτέλη να πέσουν δυο ομάδες φέτος (δηλαδή ΟΦΗ και Νίκη Βόλου).

Η διαχείριση των τηλεοπτικών με αυτόν τον τρόπο είναι στον "αέρα", καθώς δύο από τους τρεις μεγάλους της Super League (η ΑΕΚ δεν μετέχει ακόμη στις διαδικασίες της Super League), ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός έδειξαν ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν. Συνολικά οι ψήφοι ήταν 13 (ναι) - 1 (όχι).

H επιστολή που έστειλε γραπτώς στη Λίγκα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης για το θέμα των τηλεοπτικών είναι η εξής: "Κύριοι, Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφωνεί στην επέκταση της συνεργασίας του συνεταιρισμού με τις εταιρείες του Oμίλου Forthnet τη δεδομένη στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες".

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Δ.Σ της Superleague:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επί δεκατεσσάρων (14) ΠΑΕ που ήταν παρούσες στο Δ.Σ. της Super League, οι δεκατρείς (13) ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ της επέκτασης της Κεντρικής Τηλεοπτικής Διαχείρισης για δύο επιπλέον αγωνιστικές περιόδους (2017-18 και 2018-19), ενώ διαφώνησε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δεν παρέστη τυπικώς στο Δ.Σ , δια επιστολής της σημείωσε ότι «διαφωνεί στην επέκταση της συνεργασίας τη δεδομένη στιγμή και με τις υπάρχουσες συνθήκες». Η ΠΑΕ Πλατανιάς η οποία επίσης δεν παρέστη στο ΔΣ, δια επιστολής της συμφώνησε με την ως άνω επέκταση.

2/ Αποφασίστηκε καταρχήν, όπως το Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-16 ξεκινήσει στις 22-23 Αυγούστου 2015.

3/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος Υποδομών της Super League Κ-15 θα διεξαχθεί στις 8 Απριλίου στo γήπεδο της ΠΑΕ Πλατανιάς (Περιβόλια Χανίων).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ