STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εσείς ψηφίσατε Μπεργκ Νο1

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Μπεργκ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο καλύτερος στράικερ στη Super League, με βάση τις ψήφους που συγκέντρωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού στη σχετική ψηφοφορία του Sport24.gr. Ο Σουηδός επικράτησε στο... νήμα του Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ.

Το "Big 4" της Super League διαθέτει επιθετικούς που δεσπόζουν στο εφετινό πρωτάθλημα. Εξαιρετικές οι επιδόσεις των βασικών κεντρικών φορ των "μεγάλων". Μάρκους Μπεργκ, Σέρχιο Αραούχο, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έχουν σηκώσει μπόλικη κουβέντα με όσα πετυχαίνουν στα γήπεδα.

Για αυτό και το Sport24.gr σας κάλεσε να επιλέξετε ποιος από τους τέσσερις είναι κατά τη γνώμη σας ο καλύτερος όλων. Στην ψηφοφορία που διενεργήθηκε, περισσότεροι από 17.000 μπήκαν στη διαδικασία να ψηφίσουν και πρώτος στις προτιμήσεις σας αναδείχθηκε ο στράικερ του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, με ποσοστό 31.72%.

Ο Σουηδός φορ των 24 τερμάτων σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη κέρδισε στο... νήμα τον Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός, που τελευταία τραβά το... κουπί στη γραμμή κρούσης της Ένωσης (6 γκολ σε 8 ματς) έλαβε ποσοστό 31.39%. Ακολούθησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, που κατέλαβε το 19.45% των προτιμήσεών σας.

Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος στο πρώτο μισό έπαιζε στον Πανιώνιο, μετρά τρία γκολ σε έντεκα παιχνίδια με τους Πειραιώτες, έχοντας και μια ασίστ. Από εκεί και πέρα, ο Σερβοελβετός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με τα επτά γκολ σε δέκα παιχνίδια, συγκέντρωσε το 17.44% των επιλογών σας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ