STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Ερυθρόλευκο" το ντέρμπι της Κ-17, 1-0 τον Παναθηναϊκό

"Ερυθρόλευκο" το ντέρμπι της Κ-17, 1-0 τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σ' αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος K-17, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού με γκολ του Τσιριγώτη στο 70ο λεπτό.

Σ' αγώνα της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (28/2) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός, ύστερα από αυτή τη νίκη, παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας δυο βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο Ατρόμητο, ο οποίος έχει δώσει δυο επιπλέον αγώνες.

Οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 70'. Έπειτα από κόρνερ του Ξενιτίδη η μπάλα φτάνει στον Τσιριγώτη, ο οποίος από τη μικρή περιοχή με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 93' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, όταν ο Αντωνόπουλος σέντραρε στην περιοχή και ο Μανιδάκης σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι. Ο Νεοφυτίδης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε και διατήρησε το σκορ στα επίπεδα του 1-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Μαυρογενίδης, σημείωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού: "Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα δυνατό παιχνίδι που κερδίσαμε αφού ήμασταν καλύτεροι σ' όλη την διάρκεια του. Είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και στο φινάλε δεν ήμασταν τυχεροί στο πέναλτι. Όσοι παίζουν έχουν υποχρέωση να τιμούν τη φανέλα του Ολυμπιακού σ' όλα τα παιχνίδια και αυτό έκαναν και σήμερα τα παιδιά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραδαής, Αμπάρα, Χατζηχρήστου, Γιανναράκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης, Κωστανάσιος (76' Αντωνόπουλος), Αγγελόπουλος (88’ Αγιώτης), Καμπετσής (66’ Τσιριγώτης), Ξενιτίδης (86’ Μανωλάκης), Βοΐλης (60' Χατζηιωαννίδης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο (90' Μανιδάκης), Νικολογιάννης, Ζερβόπουλος, Βαρέσης (40' Γιαούπι), Σπίνος, Σκεντεράϊ, Χριστοδούλου (58' Λώλος), Ξεπαπαδάκης (63' Καλομοίρης), Δημήτρουλας.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ