STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Γιουσούφ INTIME SPORTS

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και πολλά νεύρα, ο Εργοτέλης κέρδισε με 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Χωρίς προπονητή και με τον ένα παίκτη μετά τον άλλο να πηδάει από το καράβι, η ομάδα του Εργοτέλη πήρε παλικαρίσια νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και κρατήθηκε ζωντανή στο κόλπο της παραμονής.

"Χρυσός" σκόρερ ο Γιουσούφ, ο οποίος πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Το παιχνίδι είχε πολλά νεύρα, όμως δεν έγινε σε κανένα σημείο αντιαθλητικό.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Boηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γκέντσογλου, Φίντελεφ, Λυκογιάννης, Μπογκντάνοφ (Μπουρσέλης 58'), Κοζορώνης, Ρέντζας (Γιοβάνοβιτς 91'), Γιουσούφ, Παμλίδης (Άλαν 70').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Στρούνα (Ναδάλες 73'), Αυγερίκου (Κοροβέσης 46'), Λίλα, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόσα (Σαπαλίδης 59'), Ίλιτς.

Γκολ: Γιουσούφ (σουτ 9')

Κάρτες: Σκόνδρας (κίτρινη 51'), Μπογκντάνοφ (κίτρινη 59'), Λίλα (κίτρινη 85'), Κοζορώνης (κίτρινη 88')

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Ανασκόπηση αγώνα

Οι γηπεδούχοι μπήκαν... σεληνιασμένοι στα πρώτα λεπτά και έχασαν με το καλημέρα δυο καλές φάσεις με τους Καζναφέρη και Μπογκντάνοφ. Το τρίτο σουτ όμως μπήκε και η αλήθεια είναι πως ήταν εντυπωσιακό. Χαρακτηριστικά ο Γιουσούφ στο 9ο λεπτό με εντυπωσιακή ενέργεια κινήθηκε στα όρια της περιοχής και αριστερά, όπλισε, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στο "Γ" της εστίας του Βελλίδη κάνοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 25ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα στρώθηκε στον Τσάβες στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Καβουσάκη.

Το ημίχρονο έκλεισε με τον ΠΑΣ να ανεβάζει την απόδοση του και να χάνει 1-2 καλές ευκαιρίες με τους Λίλα και Τσάβες, ενώ ο Εργοτέλης είχε ένα σουτ του Καζναφέρη που έδιωξε ο Βελλίδης.

Κακό το θέαμα

Στο δεύτερο 45λεπτο δεν είχαμε καλό ρυθμό, οπότε οι φάσεις ήρθαν με το σταγονόμετρο. Χαρακτηριστικά η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 62' από τον νεαρό Μπρουσέλη, ο οποίος έκανε ένα τεχνικό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Σε εκείνο το σημείο ο Εργοτέλης ανέβασε αρκετά την απόδοση του, ψάχνοντας ένα δεύτερο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 76ο λεπτό. Ο Ναδάλες ανέβηκε, γύρισε στο ύψος του πέναλτι, όμως ο Κοροβέσης αν και μόνος σούταρε άουτ.

Η φάση του αγώνα

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο ΠΑΣ άγγιξε το 1-1, όμως ο Κοροβέσης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καβουσάκη, ο οποίος έπεσε εντυπωσιακά στη γωνία του και κράτησε το μηδέν.

Ο διαιτητής

Προσπάθησε να κρατήσει το παιχνίδι όταν τα νεύρα ξέφυγαν και το έκανε με επιτυχία.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Φυσικά ο σκόρερ της αναμέτρησης Γιουσούφ. Έκανε δουλειά απόψε και πέτυχε ένα κρίσιμο τέρμα. Από κοντά και ο Μπουρσέλης που μπήκε ως αλλαγή.

Μας άρεσε

Ο Κοζορώνης σε ένα ακόμα παιχνίδι δείχνει πως θα κάνει καριέρα στην Superleague. Μπορεί να βοηθήσει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Δεν μας άρεσε

Πολλά νεύρα από τον Μπογκντάνοφ. Την ώρα της αλλαγής του άρχισε να κλωτσάει αντικείμενα και σωστά είδε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Ευτυχώς ο κ. Λαμπράκης τον συγκράτησε.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ