STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Έρευνα της οικονομικής αστυνομίας για το περσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Σύμφωνα με δημοσίευμα της LIVE Sport το περυσινό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Κέρκυρα (5-1) έχει μπει στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών για χειραγώγηση.

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών αρχών για χειραγώγηση έχουν μπει και πάλι κάποια παιχνίδια της Super League σύμφωνα με όσα αναφέρει αποκλειστικό δημοσίευμα της "Live Sport" την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και τα όσα αναφέρει το πρώτο παιχνίδι που έχει μπει στο μικροσκόπιο, αλλά όχι το μόνο, είναι το ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα που διεξήχθη στις 30 Απριλίου 2017 στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και έληξε με νικητή τον ΠΑΟΚ με 5-1.

Η Οικονομική Αστυνομία είναι αυτή που διεξάγει την έρευνα και μάλιστα έχει ζητήσει απ' όλες τις στοιχηματικές εταιρείες τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον ΟΠΑΠ να στείλουν κάποια στοιχεία μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου.

Η έρευνα με βάση το χαρτί που έχει στα χέρια της η εφημερίδα επικεντρώνεται σε δυο πράγματα. Σε όσους είχαν στοιχηματίσει ότι η Κέρκυρα θα χάνει με δυο γκολ στο ημίχρονο και σε όσους είχαν στοιχηματίσει πως στο πρώτο 45λεπτο θα μπουν τέσσερα γκολ. Μάλιστα έχουν ζητηθεί τα πλήρη στοιχεία όλων όσων είχαν στοιχηματίσει σε αυτά τα δυο γεγονότα.

Να σημειώσουμε ότι σε εκείνο το παιχνίδι το σκορ του ημιχρόνου ήταν 3-1. Ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει το σκορ στο 30' με τον Κάτσε για να ισοφαρίσει στο 31' η Κέρκυρα με τον Παμλίδη ενώ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 32' με τον Κουλούρη. Το 3-1 διαμορφώθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μπίσεσβαρ με πέναλτι που είχε υποδείξει ο ρέφερι της αναμέτρησης Στέφανος Κουμπαράκης.

Εν συνεχεία στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ πέτυχε δυο ακόμη τέρματα με τους Ουάρντα στο 62' και Πρίγιοβιτς στο 83'.

Δείτε και το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα από εκείνη την αναμέτρηση:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ