STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΕΠΟ και Super League πληρώνουν για Μπίκα

ΕΠΟ και Super League πληρώνουν για Μπίκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης αποφασίστηκε να αναλάβουν τα έξοδα για τις καταστροφές στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό, που κάηκε την Τετάρτη (9/11).

Η καταστροφή που υπέστη ο Γιώργος Μπίκας από την φωτιά που ξέσπασε στην οικία του στην Ιερισσό της Χαλκιδικής εκτός από ψυχολογική είναι και οικονομική.

Οι ζημιές είναι της τάξης των 100.000 ευρώ και το πρόβλημα για τον πρώην πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας είναι ότι το σπίτι δεν ήταν ασφαλισμένο.

Όπως αποφασίστηκε λοιπόν, στην συνεδρίαση της Επιτροπής Εξομάλυνσης που έχει οριστεί στην ΕΠΟ, την Πέμπτη 10/11 το μεσημέρι, τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών θα τα αναλάβει η Super League και η Ομοσπονδία, αφού προηγουμένως οριστεί εμπειρογνώμονας για να αποτιμήσει το μέγεθος τους.

Παρόμοια πρόταση κατέθεσε στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την Τετάρτη και ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός.

"Αποτελεί υποχρέωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εφόσον αποδειχθεί ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, να καλύψει εξ ολοκλήρου την αποκατάσταση των ζημιών", είχε αναφέρει η ομάδα του Περιστερίου σε ανακοίνωση της.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έκαψαν το σπίτι του Γιώργου Μπίκα
Ξένους διαιτητές στη Super League πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού
ΕΠΟ: "Ειδική σύσκεψη FIFA και UEFA για την Ελλάδα"
Super League: "Είμαστε αντίθετοι στην αναστολή του Πρωταθλήματος"
Η Super League καταδικάζει την επίθεση στον Γιώργο Μπίκα
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ