STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ, 2-0 τον Πανθρακικό

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ, 2-0 τον Πανθρακικό
ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρική INTIME SPORTS

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις και πάθος ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Το παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" ήταν από τα καλύτερα της φετινής σεζόν, αφού από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό το ενδιαφέρον ήταν έντονο. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν δυο ευκαιρίες, όμως ο ΠΑΣ γρήγορα πήρε τα ηνία και έδειξε ποιος θα ήταν το "αφεντικό".

Η ομάδα των Ιωαννίνων είχε ένα χαμένο πέναλτι, δυο δοκάρια, αλλά όχι γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο δεύτερο μέρος. Η αναμέτρηση έκλεισε με τον Ίλιτς να βάζει απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:"Ζωσιμάδες"

Διαιτητής: Ανανίας Φωτιάδης (Σερρών)

Βοηθοί: Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας)

4ος: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα (Σαπαλίδης 90'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Γιάκος 82').

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (Νικόλτσης 80'), Χαβίτο (Μπαϊκαρά 46'), Ντιγκινί, Χασομέρης, Ιγκόρ (Ροτζέριο 60').

Γκολ: Μιχαήλ (κεφαλιά 66') Ίλιτς (σουτ 92').

Κάρτες: Χαβίτο (κίτρινη 35'), Ιγκόρ (κίτρινη 40'), Λαδάλες (κίτρινη 60'), Ροτζέριο (κίτρινη 73'), Μελίσσης (κίτρινη 77'), Βελλίδης (κίτρινη 80'), Σερφά (κίτρινη 88'), Κοζορώνης (κίτρινη 91').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 2-0.

Δείτε ΕΔΩ την αναλυτική βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Μπορεί ο ΠΑΣ να είχε την κατοχή της μπάλας και να πίεζε την εστία του Αθανασιάδη, ο Πανθρακικός ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο ξεκίνημα τουλάχιστον. Λαδάκης, Χασομέρης και Μεχία δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με δυνατά σουτ που επιχείρησαν, καθώς ο Βελλίδης με τρεις εντυπωσιακές ενέργειες "καθάρισε" για την άμυνα της ομάδας των Ιωαννίνων. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 12ο λεπτό και αφορούσε μία κεφαλιά του Ίλιτς που βρήκε στο δοκάρι.

Στη συνέχεια το ματς δεν είχε φάσεις μέχρι και το 38ο λεπτό. Ο Τσουκαλάς έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μιχαήλ και την ώρα που ήταν στον αέρα, ο Ιγκόρ έκανε πέναλτι στον Τζημόπουλο. Ο Τσάβες το εκτέλεσε, όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 39ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να χάνουν μία καλή στιγμή με τον Ακόστα. Ο Τσάβες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Αργεντινό να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ έχασε δυο ακόμα σπουδαίες στιγμές. Αρχικά σε σουτ του Μανιά που απέκρουσε ο Αθανασιάδης και στη συνέχεια σε τρίτο δοκάρι με τον Μιχαήλ αυτή τη φορά.

Τελικά γκολ

Αφού στην αρχή η μπάλα τους... ταλαιπώρησε, τελικά έκανε τη χάρη στους παίκτες του ΠΑΣ και κατέληξε στα δίχτυα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μιχαήλ πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασιάδη στο 66ο λεπτό με τη βοήθεια της πλάτης του Ντιγκινί.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Ίλιτς με προσωπική ενέργεια βρέθηκε φάτσα με τον Αθανασιάδη και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο MVP του αγώνα

Ο Κριστιάν Τσάβες ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Από τα πόδια του πέρασαν όλες οι φάσεις. Καλός και ο Κοζορώνης που όσο παίρνει ματς, τόσο θα ανεβαίνει αγωνιστικά.

Η φάση του αγώνα

Στο 84ο λεπτό ο Τσάβες έπιασε απευθείας το σουτ μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Αθανασιάδη να δείχνει την κλάση του και να διώχνει εντυπωσιακά. Ο νεαρός τερματοφύλακας παρά την κακή πορεία του Πανθρακικού είναι εξαιρετικός.

Ο διαιτητής

Σωστός ο ρέφερι σε όλες σχεδόν τις αποφάσεις του. Μάλιστα έβγαλε δυο κάρτες σε Χαβίτο και Ροτζέριο για θέατρο σε κάθε περιοχή.

Μας άρεσε

Το παιχνίδι. Μέχρι να γίνει το 2-0 στις καθυστερήσεις η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω με τον Πανθρακικό να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης. Ωραίος ρυθμός και πολύ πάθος.

Δεν μας άρεσε

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση από άλλες φορές, όμως και πάλι δύσκολο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ