STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιστροφή με γκολ ο Κόντε, στο 2-2 ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Επιστροφή με γκολ ο Κόντε, στο 2-2 ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι. Βασιλαντωνόπουλος και Ασίγκμπα τα γκολ των Φθιωτών, Βιδάλ και Κόντε των Ηπειρωτών.

Στην πρωτεύουσας της Ευρυτανίας, Καρπενήσι, "χτυπά" η καρδιά των περισσοτέρων ομάδων της Super League. Δύο εξ αυτών, Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα, αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (20/7).

Νικητής δεν υπήρχε, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Αυτή της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ενώ αυτή των Ιωαννίνων ισοφάρισε στο 51ο με τον Βιδάλ.

Ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στη δράση για τον ΠΑΣ Γιάννινα και συνδύασε την επιστροφή του με γκολ. Στο 67ο λεπτό ο Ισπανός έδωσε το προβάδισμα στους Ηπειρώτες, αλλά η Λαμία ισοφάρισε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαρκ Ασίγκμπα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης (46' Βελλίδης), Σκόνδρας (46' Μιχαήλ), Γώγος (46' Τζημόπουλος), Μπουκουβαλας (46' Αποστολόπουλος), Κακουμπά (46' Τσικάρσκι), Ντόλοβατς (46' Βιδάλ), Καστρο (46' Κούζικ), Νικολιάς (46' Σιόντης), Λιασος (46' Λίλα), Γιακος (46' Κόντε), Λουκίνας (46' Ξύδας).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας (46' Σαράνοβ), Αντέτζο (83' Βάντερσον), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης (46' Πλιάτσικας), Βάντερσον (46' Παπαργυρίου), Μπουλούλης (68' Τζανουλίνος), Δημούτσος (46' Μπλάζιτς), Καραγκούνης (46' Επστάιν), Τσούκαλος (72' Κωστίκας), Μπούτνικ (79' Λαμπρόπουλος).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ