STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επιστρέφει και ο Μάνταλος

Επιστρέφει και ο Μάνταλος
Μάνταλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Αρετόπουλο, η ΚΕΔ όρισε και τον Καβαλιώτη διεθνή που είναι στην λίστα των «ανεπιθύμητων» διαιτητών του Παναθηναϊκού (και όχι μόνο). Εκτός δράσης, παραμένει ο Ανδρέας Παππας, οι τρεις της «εγκληματικής» και ο Βοσκάκης

Ένας, ένας, οι ανεπιθύμητοι διαιτητές του πίνακα της super league για τους οποίους φωνάζει ο Παναθηναϊκός και όχι μόνο, επιστρέφουν στην ενεργό δράση και ορίζονται στο φετινό πρωτάθλημα.

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος, την 5η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η σειρά του Σταύρου Μάνταλου που ορίστηκε στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ρέφερι από την Καβάλα, που είναι διεθνής από 1/1/2016, πριν από μία εβδομάδα πέρασε τα τεστ φυσικής κατάστασης με την δεύτερη (την πρώτη είχε κοπεί τον προηγούμενο Αύγουστο) και η επιτροπή ορισμού της ΚΕΔ του έδωσε αμέσως παιχνίδι. Επίσης, για πρώτη φορά φέτος, ορίστηκαν - ως 4οι - οι Χρήστος Μήτσιος και Μάριος Λαμπρόπουλος.

Εκτός ορισμών έχουν μείνει από την λίστα των ανεπιθύμητων o Ανδρέας Παππάς, οι τρεις κατηγορούμενοι της «εγκληματικής οργάνωσης» Σπάθας, Δημητρόπουλος, Γιάχος (ο τελευταίος δεν έχει τρέξει ακόμη τα τεστ φυσικής κατάστασης) και ο Βοσκάκης.

Στον αγώνα της Λάρισας με τον Ολυμπιακό ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την Μακεδονία που είχε προκαλέσει τις έντονες διαμαρτυρίες του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μεταξύ άλλων στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, είχε αποβάλει τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού Κυριακίδη επειδή είχε αποκρούσει την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής. Ωστόσο, είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ιντέγε τόσο στον Χαντάκια αλλά και στον Κυριακίδη.

Αναλυτικά οι διαιτητές.

Σάββατο 24/09/2016

16:00 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Πουλημάς (Κέρκυρας), Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), 4ος: Κύζας (Δράμας), Παρατηρητής: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

18:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ
Φουκάκης (Ηρακλείου), Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας), 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Παρατηρητής: Μπέρσης (Αρκαδίας)

20:30 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κομίνης (Θεσπρωτίας), Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Λάμπρου (Αν. Αττικής), 4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας), Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

Κυριακή 25/09/2016

16:00 Π.Α.Ο.Κ - Α.Ο. ΞΑΝΘΗ
Βάτσιος (Δ. Αττικής), Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος: Γιαννουλάκης (Χανίων), Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

18:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Μάνταλος (Καβάλας), Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας), 4ος: Νεοφυτιάδης (Κορινθίας), Παρατηρητής: Τσαχειλίδης (Πειραιά).

18:15 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.
Τίκας (Καρδίτσας), Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Κασσαβέτης (Αιτ/νιας), 4ος: Μήτσιος (Ηπείρου), Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών).

20:30 Α.Ε.Λ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Ευαγγέλου (Αθηνών), Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

Δευτέρα 26/09/2016

19:30 Α.Ε.Κ. - ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ
Μπλάνας (Μεσσηνίας), Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Καμπούρης (Ευβοίας), 4ος: Γκράνας (Θράκης), Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ