STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Επανεκκίνηση και διακοπή στη δίκη Σισέ - Μαρινάκη

ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ / ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ - ΣΙΣΕ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την αρχική αναβολή της δίκης λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, προκύπτει νέα διακοπή, καθώς οι δικηγόροι του Τζιμπρίλ Σισέ ζήτησαν την εξαίρεση της εισαγγελέως.

Νέα διακοπή στη δίκη Τζιμπρίλ Σισέ - Βαγγέλη Μαρινάκη. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα και όλες οι υποθέσεις που θα εκδικάζονταν την Τετάρτη (22/2) πήραν αναβολή. Έστω και εκτός ωραρίου, με δίωρη καθυστέρηση, η δίκη του Γάλλου με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε.

Προέκυψε ωστόσο νέα διακοπή, καθώς οι δικηγόροι του Σισέ ζήτησαν την εξαίρεση της εισαγγελέως. Επικαλέστηκαν δημοσιεύματα ότι η συγκεκριμένη εισαγγελέας ήταν παρούσα στην έφοδο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 13 Ιουνίου 2016, συνοδευόμενη από αστυνομικούς, μεταξύ των οποίων ένας που είχε πάρει μετάθεση στη φρουρά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το προεδρείο έχει διακόψει τη δίκη για να εξετάσει το αίτημα εξαίρεσης της εισαγγελέως. "Θέλουμε να δικαστούμε από δικαστική λειτουργό, ώστε να μην υπάρχει υπόνοια μεροληψίας" ανέφεραν οι δικηγόροι του Σισέ. Από τη μεριά τους οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη υποστήριξαν ότι η εισαγγελέας εφάρμοσε τις εντολές του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Ο Σισέ έχει καταθέσει και αίτημα για δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής, ζητώντας για ηθική ικανοποίηση το συμβολικό ποσό των 40 ευρώ, με την άλλη πλευρά να επισημαίνει ότι είναι εκπρόθεσμη. Αν, πάντως γίνει δεκτό το αίτημα της πλευράς Σισέ για εξαίρεση της εισαγελέως, η δίκη δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ