STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενοχλημένος με την Super League ο Κοντονής

Ενοχλημένος με την Super League ο Κοντονής
Κοντονής

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την απόφαση της Super League να απαλλάξει την Κέρκυρα και να μην δεχτεί την πρόταση της ΕΕΑ.

Ενοχλημένος από την απόφαση της Super League να απαλλάξει την Κέρκυρα παρά την σχετική πρόταση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που είχε εισηγηθεί τον υποβιβασμό ή την αποβολή της από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα είναι ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Θεωρεί ότι η Super League αγνόησε επιδεικτικά την ΕΕΑ και έκανε ότι ήθελε. Κάτι που τον ενόχλησε αρκετά όπως έχει μεταφέρει στους συνεργάτες του.

Μάλιστα ενοχλήθηκε τόσο πολύ που άμεσες ήταν οι σκέψεις που έκανε αλλά και οι συζητήσεις με τους στενούς του συνεργάτες ώστε στο νέο μεγάλο αθλητικό νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση στην βουλή να βάλει ένα άρθρο με το οποίο θα μπορεί να παρεμβαίνει σε κάθε διοργανώτρια αρχή και να της βάζει πρόστιμο αν δεν ακολουθεί τις αποφάσεις της ΕΕΑ. Μάλιστα η προπαρασκευαστική για το νέο αθλητικό νόμο ξεκινάει την Πέμπτη και στις συζητήσεις που έγιναν την Τετάρτη έπεσε και αυτό το ενδεχόμενο στο τραπέζι.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ