STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Εννέα ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια

Εννέα ΠΑΕ δεν παίρνουν άδεια
Superleague σήμα

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, κατά την διήμερη συνεδρίασή του, εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας και χορήγησε άδεια στις μισές ομάδες της Super League. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α' Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε αποφάσεις σχετικά με το ποιες ομάδες παίρνουν άδεια και ποιες όχι.

Συγκεκριμένα, εννέα ΠΑΕ "κόπηκαν" και μπορούν να ασκήσουν έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίησή τους. Ανάμεσα στις ομάδες που δεν πήραν άδεια, είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Βέροια, ο Λεβαδειακός και ο Πλατανιάς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μάλιστα, ο ΠΑΣ έμεινε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά χωρίς την σχετική άδεια, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι και πριν δυο χρόνια είχε εξασφαλίσει την συμμετοχή της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα αλλά δεν πήρε την πολυπόθητη άδεια.

Άδεια πήραν οι εξής ΠΑΕ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923 ΑΠΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, Π.Α.Ο.Κ., ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΕΛ και ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΑΟ.

"Κόπηκαν" οι εξής ΠΑΕ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ο.Φ.Η., ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ