STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ενίσχυση 100.000 ευρώ από τη Λίγκα στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου

SUPERLEAGUE ÃÑÁÖÅÉÁ
Super League EUROKINISSI SPORTS

Κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Super League, Γιώργου Στράτου, θα δοθούν 100.000 ευρώ στην οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου, Γιώργου Μπαλταδώρου.

Μια πολύ σπουδαία πρωτοβουλία πήρε ο πρόεδρος της Super League Σουρωτή, Γιώργος Στράτος, έχοντας βέβαια και τη συμπαράσταση των ομάδων του συνεταιρισμού. Μια ενέργεια που αποδεικνύει πως το ποδόσφαιρο έχει και τις πολύ όμορφες πτυχές του, όχι μόνο αυτές που κάνουν άσχημη την εικόνα του.

Η Λίγκα έστειλε επιστολή προς όλες τις ομάδες προκειμένου να δοθεί ενίσχυση 100.000 ευρώ στην οικογένεια του πιλότου που σκοτώθηκε χθες σε ηλικία 34 ετών. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος άφησε πίσω του μια γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά και για το λόγο αυτό θα υπάρξει μια οικονομική ενίσχυση 100.000 ευρώ ως ελάχιστος φόρος στη μνήμη του.

Ο πιλότος του Mirage 2000-5 που κατέπεσε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/4), εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου, δεν κατάφερε να βγει από το αεροσκάφος και έχασε τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή του.

Το αεροσκάφος που απογειώθηκε αρχικά από τη Σκύρο μαζί με ένα ακόμη, είχε αποστολή την αναχαίτιση τουρκικών μαχητικών στο ΒΑ Αιγαίο. Ωστόσ,ο κατά την επιστροφή του στο αεροδρόμιο χάθηκε από τα ραντάρ, θέτοντας τις αρχές σε συναγερμό. Επιχειρούσε από την 331 Μοίρα και ήταν ο "αρχηγός" του σχηματισμού, ενώ όπως άμεσα αποσαφηνίστηκε η πτώση του δεν σχετίζεται, με την επιχείρηση αναχαίτισης, γεγονός που επιβεβαίωναν πηγές του ΓΕΑ.

Όπως και να 'χει, το ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και βοηθά την οικογένεια του πιλότου να σταθεί και πάλι στα πόδια της!

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ